Annonce
FC Fredericia

Godt nyt: FC Fredericia forlænger med en af sine bedste

Nicolaj Ritter har skrevet under på en ny aftale med FC Fredericia. Arkivfoto: Søren E. Alwan
FC Fredericia har lavet en ny aftale med venstre back Nicolaj Ritter, som har sat sin signatur på en to-årig forlængelse.
Annonce

Fredericia: Før onsdag klokken 14 havde FC Fredericia 11 spillere med kontraktudløb denne sommer.

Nu har den 10.

Onsdag forlængede klubben med en af sine absolut vigtigste spillere, venstreback Nicolaj Ritter, som har sat en signatur på en ny, to-årig kontrakt.

- Når vi kigger rundt i 1. division, synes vi, at han er en af de bedste venstre backs. Han passer perfekt ind i den måde, vi spiller fodbold på og den måde, vi gerne vil spille fremadrettet, siger klubbens direktør Stig Pedersen.

28-årige Nicolaj Ritter skiftede til FC Fredericia på en fri transfer, da han stod uden kontrakt efter en periode i Vejle Boldklub i sommeren 2018. I FC Fredericia har han været fast mand, og han er især kendetegnet ved et højt bundniveau.

- Han har været her i to år, og vi har forhandlet med ham i noget tid. Derfor er jeg utrolig glad for, at det nu er lykkes os at få en underskrift, siger Stig Pedersen.

Den måde vi spiller på, den måde Jonas er på, og den måde vi har det sammen på her, tiltaler mig rigtig meget.

Nicolaj Ritter, venstre back

Annonce

Glad for at være her

Nicolaj Ritter selv lægger vægt på FC Fredericias spillestil, når han skal forklare sit valg om at forlænge sin aftale med klubben.

- Jeg er glad for den måde, vi spiller på og den rolle, jeg har på holdet. Når man samtidig tænker på, at vi har været ramt af corona-krisen, er det her det perfekte match for mig lige nu, siger Nicolaj Ritter.

Du har leveret rigtig godt i dine to år i klubben, og dine præstationer kunne godt tiltrække interesse fra andre klubber. Har der været bud efter dig?

- Det vil jeg ikke kommentere på. Men jeg mener, at der er virkelig få klubber, der spiller som vi gør. Også hvis man kigger op i rækkerne og videre op i Superligaen. Jeg lærer meget af at være her, og det er ikke det værd at starte fra bunden et andet sted, bare for at få flere penge, siger Nicolaj Ritter.

Annonce

Forlængelser lader vente på sig

Med forlængelsen af Nicolaj Ritter står FC Fredericia nu med 10 kontraktudløb denne sommer. De tre af dem er spillerne, som er lejet i FC Midtjylland.

- Vi er i dialog med spillerne. Nogle mere og nogle mindre. Der er mange parametre, der spiller ind. Nogle har agenter, der skal tales med, og nogle afventer situationen. Det gør vi også, siger Stig Pedersen.

Han kan ikke give alle spillerne et klart svar nu.

- Vi ved i princippet ikke, hvornår vi starter turneringen i efteråret. Vi ved ikke, om vi kommer til at spille med tilskuere og så videre. Og det bliver vi nødt til at forholde os til, også i forhold til vores økonomi. Derfor bliver den her proces længere, end spillerne synes er sjovt. De vil gerne have en afklaring, og det forstår jeg godt, siger Stig Pedersen og fortætter.

- Men jeg sidder her for klubbens ve og vel, og først og fremmest gælder det om, at FC Fredericia står så stærkt som overhovedet muligt på den anden side af den her turnering. Derfor vil der være ting, der først falder på plads længere henne ad vejen.

De mest markante spillere med kontraktudløb er Dennis Høegh, Mathias Gertsen, Mathias Johannsen og Victor Torp.

FC Fredericias kontrakter

Disse spiller har udløb til sommer:

Dennis Høegh
Mathias Gertsen
Martin Mikkelsen
Jacob Buus
Mathias Johannsen
Andreas Raahauge
Lukas Enevoldsen
Victor Torp (Lejet i FC Midtjylland)
Uzo (Lejet i FC Midtjylland)
Nikolaj Kirk (Lejet i FC Midtjylland)

Disse spillere har kontrakt forbi sommer:

Nicolaj Ritter
Andreas Oggesen
Christian Ege Nielsen
Anders Holvad
Alexander Nybo
Kristian Kirkegaard
Joachim Wagner
Agon Mucolli
Steven Enna
Erik Nissen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce