Annonce
Middelfart

Mere livemusik: Værtshus udvider med tre dages festival

Henrik Rasmussen ejer Guldkronen og betegner sig selv som værende verdens lykkeligste mand, hvilket han mener skyldes kunderne, personalet og ikke mindst hans kone Lotte. Foto: Rasmus Henriksen
Det populære værtshus og spisested skruer yderligere op for livemusikken, når de over en hel weekend sørger for jazzmusik i Middelfarts Bymidte.
Annonce

Middelfart: Festivaler og koncerter landet over er blevet aflyst på stribe herunder Middelfart Jazzfestival, der ellers ville have kunnet fejre 30-års jubilæum.

Jazzfestivalen har tidligere år givet en række musikere mulighed for at folde deres talent ud på torvet i Middelfart foran Guldkronen. En mulighed de får igen i år, selvom jazzfestivalen officielt er aflyst. Guldkronen har nemlig besluttet at holde jazzfestival alligevel på torvet over tre dage præcis som tidligere år.

Det fortæller Henrik Rasmussen, der ejer og driver Guldkronen sammen med sin kone Lotte. For nylig genoptog parret lørdagsarrangementen Musik på Torvet, og det har været så vellykket, at Guldkronen nu har fået smag på mere.

- Arrangeret om lørdagen har fungeret rigtig godt og har været en prøveklud for, om vi har kunnet håndtere et arrangement som jazzfestivalen, siger han.

Annonce

Coronaregler på bordene

Festivalen skydes i gang fredag 31. juli med bandet Vestre Jazzværk, hvorefter en række musikere optræder på skift hen over weekenden.

Programmet for jazzfestivalen

Fredag 31. juli

15-19 Vestre Jazzværk

19-22.30 Jazzbuffeten

Lørdag 1. august

11-15 Odensebanden

15-19 L Wood Joy

19-22.30 Godsejerens Jazz & Blues Band

Søndag 2. august

12-15 Søndagsmatine’ Kapelmester Møllers Trio

Gæsterne vil kunne få slukket tørsten hos Guldkronen, der serverer mad og drikkelse, mens også Slagter Lund sætter en madbod op.

Folk er også velkomne til bare at stoppe op og nyde tonerne, fortæller Henrik Rasmussen.

- Det bliver en del af bylivet. Mens nogle kommer rejsende efter det, opdager andre musikken tilfældigt og slår sig ned, siger han.

Musik på Torvet vil fortsat finde sted hver lørdag frem til midt i september. Som tidligere vil der til arrangementet være sedler på bordene med en række råd eller coronaregler, om man vil. Det samme vil der være, når der holdes jazzfestival.

Gæsterne får ros af Henrik Rasmussen, når det kommer til at overholde coronareglerne. Foto: Rasmus Henriksen
Fra terassen på 1. sal kan man nyde et stykke smørrebrød eller andet mad fra Guldkronen, mens man kigger ud over Lillebælt. Foto: Rasmus Henriksen
Onsdag formiddag, hvor avisen er på besøg hos Guldkronen, har mere end 40 gæster booket bord. Foto: Rasmus Henriksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Lille teater foreslår bofællesskab: Nyt Fredericia Teater bør være to scener

Fredericia

Tøjhusets leder overtager tøjlerne: Musikken vender tilbage til Fredericia Teater

Fredericia

Corona krævede udvidelse af kommunens genbrugsbutik - hal er lejet i et år for 350.000 kroner

Annonce