Annonce
Fredericia

Ronni går med en iværksætterdrøm : Nu vil han dele erfaringer med andre

Iværksætter Ronni Høirup er med, når mentor Peder Hvejsel sammen med Business Fredericia og Middelfart Erhvervscenter inviterer iværksætter-spirer til en inspirations- og netværksaften på Bülows Kaserne i Fredericia. Foto: Marianne Husted
Ronni Høirup, 7K Media, vil gerne etablere det, han kalder et "ordentligt" firma. Han håber at møde partnere med en god ide på inspirationsaften 15. maj på Bülows Kaserne.
Annonce

Fredericia/Middelfart: Ronni Høirup, 38 år, er uddannet grafiker og AD'er. Han er også kreativ problemløser med eget firma 7K Media Aps på Vesterballevej.

Og så er han på udkig efter et netværk, som kan hjælpe ham med at udvikle det firma, han også drømmer om.

Derfor er han blandt de omkring 20 iværksætter-spirer, som har meldt sig til inspirations- og pitchaften den 15. maj på Bülows Kaserne.

Det er erhvervsmentor Peder Hvejsel, der i samarbejde med Business Fredericia og Middelfart Erhvervscenter byder på nogle timer, hvor succesfulde iværksættere deler deres erfaringer med deltagerne.

Programmet byder også på at skabe netværk med andre, der drømmer om at blive iværksættere, eller som måske er gået i gang.

Vejen til iværksætter-succes

Business Fredericia og Middelfart Erhvervscenter inviterer 15. maj til inspirations- og pitch-aften.

Det foregår kl. 17 - 19.30 på Bülows Kaserne i Øster Voldgade.

Erhvervsmentor Peder Hvejsel byder velkommen.

Mikkel Harken Salling, Firtal Group, fortæller om iværksætterrejsen - fra 0-160 mio. kroner på 13 år.

Bo Jensen, stifter af Kolomore, fortæller en farverig iværksætterhistorie.

Deltagerne skal også i aktion. De skal i en pitchrunde med overskriften: Hvad er min drøm.

Annonce

Skabertrang

Sådan en er Ronni Høirup. For nogen tid siden kontaktede han Peder Hvejsel, som han ellers ikke kendte så meget til.

- Jeg vil gerne skabe en ordentlig virksomhed, sagde han i telefonen.

Ronni Høirup går med en uforløst skabertrang, selv om han har oprettet sit eget firma med tilbud om blandt andet visuel kommunikation, layout og design og branding.

Han har ikke den forkromede ide, men vil gerne indgå et partnerskab, hvor partnerne hver især kan bidrage med deres kompetencer.

Han har aldrig været i tvivl om, at han skulle udvikle noget. Inspiration kommer blandt andet fra en arbejdsom iværksætter-mor.

Ronni Høirup har selv meget erfaring fra bestyrelsesarbejde lige fra idrætsklubber til fritidsforeninger. Han sidder lige nu i bestyrelsen for sine tre børns skole.

På mødet 15. maj bliver han udfordret. Her skal deltagerne på en slags speeddating, hvor de får et minut til at præsentere deres ide eller udfordring.

- Iværksættere skal brænde for det, er nu pensionerede Peder Hvejsels erfaring. Han sagde i 1980 et godt sikkert job op for at begynde for sig selv.

Og så skal iværksætteren have fokus på netværk og sørge for at få det udbygget. Det skal være et netværk, hvor man forpligter sig på hinanden.

Annonce

Mentor

Som frivillig mentor møder Peder Hvejsel både folk med en iværksætterdrøm og dem, som allerede er i gang. Hans rolle er at lytte, hjælpe på vej og identificere, hvor udfordringerne er. Det kan være iværksætteren med den gode ide, som har en salgsudfordring. Det kan også være det gode råd om, at man skal huske at tale projektet igennem med ægtefælle og familie, fordi det har indvirkning på hele familiens liv og økonomi, hvis man for alvor skal satse på en tilværelse som iværksætter.

Det har Ronni Høirup gjort, for der er selvfølgelig en risiko, når man vil være iværksætter. Han har hus, to biler, tre børn og hustruen, som arbejder i en bank, og derfor naturligt har fokus på økonomi.

Opbakningen er der. Nu skal han have skabt den bæredygtige idé til et ordentligt firma.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce