Annonce
112

Golfklub byder på gratis golf for børn og unge

Før efterårsferien var 80 elever fra Englystskolen forbi og prøve at spille golf. Privatfoto
Hos Kellers Park Golf Klub har man sat en række initiativer i gang, så ungdommen kan møde golfsporten.

Brejning: Før efterårsferien var 80 elever fra 7. klasse på Englystskolen i Børkop forbi golfbanerne for at slå bolde ud. Og lære at putte de små hvide bolde i hul.

Kort sagt fik de mulighed for at møde golfsporten i græshøjde.

- Vi vil også gerne være de unges golfklub, og det kræver jo, at de unge møder sporten. Så vi er meget glade for, at eleverne kommer forbi og får et indblik i, hvad golf er for en størrelse, og hvad sporten kan, siger Ingrid Brems fra Kellers Park Golf Klub.

Men det er ikke eneste tiltag rettet mod ungdommen, som golfklubben står bag.

- Man kan spille gratis her, indtil man fylder 16 år, og derefter er det til en lavere medlemskontingent. Man kan ligeledes låne udstyr. Der er så mange tilbud til unge mennesker, så golfen bliver desværre ofte valgt fra, for mange tror, det er for dyrt og kun for nogle udvalgte. Men det er nu ikke dyrt, og det er for alle, og det vil vi gerne slå et slag for, siger Ingrid Brems.

Det var første gang, at golfklubben samarbejder med Englystskolen. Det var som led i et en aktivitetsuge.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Replik. Der er ikke ro på ridefysioterapien

Læserbrev: Ro på ridefysioterapien i Børkop området, skriver Brian Errebo-Jensen i et læserbrev i Vejle Amts Folkeblad 11. november. Hmmm. Hvor ville det være dejligt hvis det var tilfældet. Og det ville det have været for længe siden, hvis personlige relationer ikke havde fået lov at vinde over patienternes behov. For første gang er der en indrømmelse fra en i det beslutningsmyndige udvalg, at de har fravalgt en lille privat virksomhed alene baseret på baggrund af, at en ridefysioterapeut har udtalt 'dårligt arbejdsklima'. Det giver da i den grad stof til refleksion. En virksomhed som vel og mærke har fungeret til glæde og gavn for mange igennem seks år. Som har flere medarbejdere og frivillige, som har været med fra start. Og hvor patienterne var trygge og meget glade for at komme. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det må føles for virksomhedens ejer og leder at læse, at der hos hende er et 'dårligt arbejdsklima'. Hvor er det dog ufint. Tænk hvis en eller flere fra udvalget, som ikke er dybt involveret i sagen med den tidligere ridefysioterapeut, havde ville undersøge sagen inden beslutningen om en dispensation. Så havde de måske oplevet et sted, hvor det emmer af smil, grin og glæde - og sætningen 'altid kaffe på kanden' efterleves. Hvor et yderst fokuseret team sikrer fokus på patienterne. Hvilke foranstaltninger har der mon været iværksat for at rette på op på 'det dårlige arbejdsklima', som nu omtales som var det en sandhed. Jeg kan spørge på en anden måde: Hvor lang tid brugte du eller andre i udvalget på at undersøge præcis udsagnet om dårligt arbejdsklima - altså set fra en anden side end ridefysioterapeutens? Hvordan overhovedet forsvare at lave en dispensation til at komme uden om en virksomhed, som kunne have varetaget træningen med det samme UDEN at undersøge sagen fra alle sider? Jeg har i øvrigt hørt en helt anden årsag som forklaring til, hvorfor ridefysioterapeuten afgav sit ydernummer. Er du interesseret i at høre den? Hvordan har det været økonomisk dyrt for den tidligere ridefysioterapeut at forlade stedet? Hvem har hestene, de ansatte og faciliteterne? Altså bare for at få proportionen økonomisk tab ind i ligningen. Først når en reel undersøgelse er foretaget, kan vi tale om proportioner og refleksion. Og også om saglighed og ordentlighed. Udvalgets beslutning er ganske enkelt ikke foregået på en ordentlig måde. Og det burde ikke kunne finde sted.

112 For abonnenter

Flere års fængsel og udvisning af landet: Men hvem var egentlig gerningsmanden bag knivstikkeri i Jyllandsgade?

Annonce