Annonce
112

Grill var tændt i lejlighed – politiet tilkaldte brandvæsenet

Arkivfoto: Klaus Madsen

Erritsø: Mandag aften, klokken 22.19, måtte det lokale brandvæsen rykke ud til Erritsø – nærmere betegnet Møllebo Allé – hvor der var melding om ild i en lejlighed.

Da TrekantBrand kom frem til stedet, kunne mandskabet konstatere, at der ikke var ild, men derimod gang i en grill i lejligheden. Det skabte usund røg, hvorfor brandvæsenet primært brugte tid på at få luftet godt ud i lejligheden.

Det var Sydøstjyllands Politi, der havde tilkaldt TrekantBrand. En ambulance sørgede efterfølgende for at køre lejlighedens beboer på sygehuset. Det oplyser indsatsleder ved TrekantBrand, Johnny Rasmussen.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce