Annonce
Alarm 112

Grov spøg gik alt for langt: 16-årig blev kidnappet og lagt i bagagerum af maskeklædte personer

Politiet har nu sigtet de fem personer for den falske kidnapning. Arkivfoto: Michael Bager
På vej hjem fra træning blev drengen pludselig tvunget ind i en bil og kørt til et skovområde. Først der kunne han se, at der var tale om en spøg. En spøg, som politiet mener er alt for grov. Fem personer er nu sigtet.
Annonce

Fredericia: En 16-årig dreng fra Fredericia blev onsdag aften omkring klokken 20 udsat for en ubehagelig oplevelse.

Mens han var på vej hjem fra træning, blev han af tre maskerede mænd pludselig stoppet og tvunget ind i en bils bagagerum. Bilen kørte herefter afsted, inden den standsede, og den 16-årige blev ført ind i et skovområde af de tre maskerede mænd, som talte gebrokkent engelsk til ham.

- De afslører herefter, hvem de er, og at det er en spøg. Det er selvfølgelig en lettelse for den 16-årige mand, men inden det har episoden jo fremstået virkelig for ham, og han har uden tvivl været bange og ude af sig selv under turen, forklarer vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet satte med det samme gang i en efterforskning for at finde frem til mændene. Det skete blandt andet via videoovervågning. Også to andre, der har været med til at planlægge den falske kidnapning, er siden blevet sigtet for hændelsen.


Han har uden tvivl været bange og ude af sig selv under turen.

Frede Nissen, Sydøstjyllands Politi


Annonce

Har spildt politiets tid

De sigtede i sagen, som er mellem 16 og 25 år, har til politiet forklaret, at de gjorde det som en spøg. Angiveligt var de blevet inspireret af en video, de havde set på de sociale medier. Det ændrer dog ikke ordensmagtens opfattelse af, at der er tale om en alvorlig episode.

- Sydøstjyllands Politi ser meget alvorligt på denne hændelse, hvor de unge mænd ikke bare har sat en skræk i livet på en ’kammerat’, men også har spildt politiets tid og skabt utryghed på den parkeringsplads, hvor de ’kidnappede’ den 16-årige dreng. Den ’spøg’ vil de nu blive stillet til ansvar for, oplyser politiet.

De fem sigtede kommer alle fra Fredericia-området og betegnes som bekendte af den 16-årige dreng.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Fredericia For abonnenter

Ejendomsmægler: I har grund til at frygte for huses værdi, hvis Rema-kunder skal køre på jeres vej

Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Annonce