Annonce
Fredericia

Grundejer vil bygge boliger i Ullerup – men må vente på svar

En grundejer har fremsendt denne tegning til en boligplan i Ullerup-området. Bag tegningen står virksomheden Land og Plan i Horsens. Politikerne i by- og planudvalget vil hverken sige ja eller nej til i første omgang. Tegning: Land og Plan

Fredericia: En grundejer i Fredericia ønsker at bygge boliger i et område ved Vestre Kobbelvej 9-11. Men planerne om flere boliger i Ullerup-området er foreløbigt sparket til hjørne efter et møde i by- og planudvalget. Og grundejeren må vente på svar.

- Det er ikke helt uden problemer at gå i gang med et boligprojekt i det område, siger by- og planudvalgsformand Steen Wrist Ørts (S) om forespørgslen til kommunen. I dag er der autoværksted, autoophug og hundepension i området, og der er også et landbrug. Men tæt på ligger også Carlsberg, jernbanens rangerområde og Ydre Ringvej. Derfor kan der blive problemer med støj.

Politikerne i by- og planudvalget var hverken klar til at sige ja eller nej til planerne på nuværende tidspunkt. I stedet kommer det med som et ønske til den kommende kommuneplanrevision. Den holdes hvert fjerde år, og her kan borgere eksempelvis komme med ønsker om at skabe nye boligområder.

Annonce

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce