Annonce
Sport

Guldhammer på toppen i norsk grusvejsløb

Rasmus Guldhammer kørte et flot grusvejsløb i Norge og besatte femtepladsen. Foto: Dorte Adelfred.
Team Waoo klarede sig fint i tre norske løb - Niklas Larsen vandt Grand Prix Lillehammer.

Lillehammer: Vejle-rytteren Rasmus Guldhammer fra Team Waoo imponerede i det norske grusvejsløb "De gyldne grusveje", hvor han sluttede på femtepladsen efter en storartet arbejdsindsats.

- Både Rasmus Guldhammer og Martin Mortensen kørte et flot løb, sagde sportsdirektør Daniel Foder. Jesper Schultz var også med fremme, men vi har hårdt ramt af styrt, bl.a. måtte Silas Clemmensen udgå. Det var et løb af samme kaliber som Grand Prix Herning.

Martin Mortensen blev nummer 12 og Jesper Schultz nummer 20.

Silas Clemmensen blev bedste Vejle-rytter i fredagens enkeltstart i Grand Prix Harefeld, hvor han sluttede som nummer otte.

Desuden blev Jesoer Schultz nummer seks i Grand Prix Lillehammer, Frederik Thomsen blev nummer 12, Silas Clemmensen nr. 24 og Oliver Wulff Frederiksen nr. 72 i Lillehammer, hvor vinderen af Danmark Rundt Niklas Larsen fra Team Colo Quick fortsatte succes'en med en sejr.

- Jeg var meget tilfreds med indsatsen. Vore ryttere er ikke så hurtige i spurterne, og det gør, at vore placeringer ikke altid står mål med præstationerne undervejs, sagde Daniel Foder.

På søndag kører Team Waoo Post Cup på Sjælland med ni ryttere og Michael Guldhammer som sportsdirektør.

Johan Langballe Tiedemann fik comeback i søndagens landevejsløb i Holstebro. Han er ikke i form efter sin langvarige skade, men nu er han kommet i gang, og det tolker Daniel Foder yderst positivt.

Frederik Eriksen, søn af den tidligere prof-rytter Kim Eriksen, blev i den forløbne uge opereret af en specialist i Holland og håber at være klar til næste sæson.

Andreas Hyldgaard, der styrtede under Danmark Rundt, er endnu ikke klar til at køre løb og er ikke med på søndag.

Uvis fremtid

Team Waoo ved endnu ikke, om 2020-holdet bliver et ProContinental hold eller et kontinentalt hold som i år, og rytterne må derfor stadig leve i uvished.

- Vort mål er at have et så højt placeret cykelløb som muligt, og der arbejdes på højtryk, siger Daniel Foder. Jeg håber på en hurtig afklaring, og det samme gør rytterne. Jeg har meddelt, at jeg stiller mig til rådighed for holdet, uanset hvilket niveau vi kommer til at køre på. Når der stadig arbejdes på sagen, skyldes det, at der er muligheder, men jeg er ikke involveret i processen og ved ikke, hvad det ender med.

Team Waoo slutter sæsonen med danske A-løb og kører sidste løb i Sønderborg i september.

Søndagens enkeltstart i Grenå blev vundet af Mathias Norsgaard foran Christoffer Lisson og Mads Rahbek.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Fra rugby i Erritsø til banko i Egeskov: Fotografens 10 favoritter fra ét års søndagsaviser

FC Fredericia

Minut for minut: FC Fredericia havde masser af chancer - men tabte alligevel til gæsterne fra Amager

Annonce