Annonce
Fredericia

Gulv- og tæppeforretning drejer nøglen om efter fem år: Der er ikke nok kunder

Snart er det slut med tæpper og gulve fra HOKA i Fredericia. Butikken drejer nøglen om og lukker til februar. Arkivfoto: Nikolaj Primdahl

HOKA tæpper og gulve har efter fem år i Fredericia set sig nødsaget til at lukke forretningen.

Fredericia: Gulve- og tæppeforretningen HOKA på Vejlevej 50A lukker.

Det er konsekvensen af, at der i længere tid ikke har været kunder nok i forretningen, fortæller sælger Jens Poulsen, som har været hos HOKA i 15 år.

- Når vi skal til at have penge med på arbejde, så går det jo ikke længere, siger Jens Poulsen.

Jens Poulsen forklarer, at mange fra Fredericia kører ud af byen og ned til deres forretning i Kolding. De glemmer, at der også ligger en butik på Vejlevej.

- I Fredericia kører man meget ud af byen for at klare sine indkøb. Det kunne også mærkes hos os, fortæller Jens Poulsen.

I forbindelse med åbningen af butikken var der ellers stor optimisme at spore. Her blev det forklaret, at beliggenheden på Vejlevej var perfekt for en tæppehandler, da der netop kommer mange forbi på den stærkt trafikerede Vejlevej.

HOKA lukker endeligt til næste år i uge 6, men man vil allerede fra den 17. oktober afholde ophørsudsalg.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce