Annonce
Middelfart

Håndboldklub i Middelfart overvejer loppemarkeds fremtid

Der var færre stande i år ved håndboldklubbens loppemarked. PR foto

Middelfart: Middelfart Håndboldklubs "MHK Loppemarked" blev holdt i weekenden, og trods både Bro-løb og Byens Bedste-awardshow fandt knap 500 besøgende vej til Lillebæltshallen. Loppemarkedet kunne med 40 stande mindre end sidste år ikke fylde to haller, og håndboldklubben vil derfor overveje, om det er værd at fortsætte. Der er så mange loppemarkeder, at man skal finde på noget nyt eller tilføje markedet nye muligheder, hvis det skal give mening.

Trods nedgangen i antal stande lykkedes det alligevel håndboldklubben at ramme tæt på det gennemsnitlige overskud sammenlignet med de tidligere markeder, og der bliver derfor igen et pænt tilskud til ungdomsarbejdet, takket være de mange trofaste lokale sponsorer, understreger Middelfart Håndboldklub i en pressemeddelelse.

Håndboldklubben har tidligere oplyst til avisen, at man hvert år plejer at få omkring 20.000 i kassen efter loppemarkedet, og loppemarkedet var oprindeligt en redningsaktion, efter en kasserer løb med et større beløb fra klubbens konto. /EXP

Annonce
Loppemarkedet blev holdt i Lillebæltshallen. PR foto
Middelfart Håndboldklub overvejer, om klubben vil fortsætte med loppemarked i Lillebæltshallen. PR foto
Lokale sponsorer sørgede for, at loppemarked gav overskud. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Nyåbnet vinhandler i Vendersgade: En anden placering ville skabe en bedre forretning

Annonce