Annonce
Middelfart

Håndboldklub i Middelfart overvejer loppemarkeds fremtid

Der var færre stande i år ved håndboldklubbens loppemarked. PR foto

Middelfart: Middelfart Håndboldklubs "MHK Loppemarked" blev holdt i weekenden, og trods både Bro-løb og Byens Bedste-awardshow fandt knap 500 besøgende vej til Lillebæltshallen. Loppemarkedet kunne med 40 stande mindre end sidste år ikke fylde to haller, og håndboldklubben vil derfor overveje, om det er værd at fortsætte. Der er så mange loppemarkeder, at man skal finde på noget nyt eller tilføje markedet nye muligheder, hvis det skal give mening.

Trods nedgangen i antal stande lykkedes det alligevel håndboldklubben at ramme tæt på det gennemsnitlige overskud sammenlignet med de tidligere markeder, og der bliver derfor igen et pænt tilskud til ungdomsarbejdet, takket være de mange trofaste lokale sponsorer, understreger Middelfart Håndboldklub i en pressemeddelelse.

Håndboldklubben har tidligere oplyst til avisen, at man hvert år plejer at få omkring 20.000 i kassen efter loppemarkedet, og loppemarkedet var oprindeligt en redningsaktion, efter en kasserer løb med et større beløb fra klubbens konto. /EXP

Annonce
Loppemarkedet blev holdt i Lillebæltshallen. PR foto
Middelfart Håndboldklub overvejer, om klubben vil fortsætte med loppemarked i Lillebæltshallen. PR foto
Lokale sponsorer sørgede for, at loppemarked gav overskud. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lokaldebat om budget2020: Vi har brug for bump, chikaner, overvågning eller andet

Lokaldebat: Jeg bor i Balslev, lige i krydset ud til vejen Middelfart/Ejby to kilometer fra Ejby. Hver dag oplever vi, at der køres alt for stærkt gennem vores lille by, især bilister fra Middelfart-siden kører med høj fart igennem. Der er byskilte på begge sider af byen, hvilket betyder, at man kun må køre 50 kilometer i timen, men dette bliver slet ikke respekteret. Kommunen har også sat 60 kilometer-skilte op fra Balslev og ind til Ejby. Heller ikke dette bliver respekteret. Det fylder rigtig meget for os herude på landet, at vi hver dag skal frygte trafikken. Bilerne raser forbi vores hoveddør, og det er med bævende hjerte, vi sender børn og unge afsted på cykel. Vi har brug for, at der bliver etableret trafikdæmpende tiltag – bump, chikaner, overvågning eller andet. Eksempelvis kunne vi bruge stærekasser ved indkørslen til byen – hvad mon det ville koste? Mit forslag til budgettet er, at trafikdæmpende tiltag opprioriteres – at der sættes (mange) flere penge af til dette, så vi kan opleve at trafiksikkerheden tages alvorligt. At der lægges vægt på trafik-tryghed for alle borgere i kommunen.

Fredericia

Rådhusansatte er frustrerede over budgetproces: - Vi har reelt været sat uden for indflydelse

Annonce