Annonce
Erhverv

Hårdt ramt af corona-krisen: Brødre delte 1000 gratis slushice ud

Brødrene Jakob (forrest) og Simon Fauerskov delte søndag 1000 slushice ud til forbipasserende på Dannevirkevej. De havde sørget for, der var plads til kø, men bilisterne kom i en lind strøm, så trafikken kunne hurtigt afvikles. Foto: Dorte Brandsen
Aflysningerne er væltet ind hos udlejningsvirksomheden 123fest.dk.
Annonce

Fredericia: Fredag 13. marts levede op til myten om uheld. I hvert fald for søskendeparret Simon og Jakob Fauerskov, som to dage efter statsminister Mette Frederiksens udmelding om at lukke store dele af det samfund ned måtte se aflysningerne vælte ind i deres virksomhed 123fest.dk.

- Vi modtog aflysninger for 100.000 kroner den fredag, konstaterer Simon Fauerskov, der sammen med sin bror Jakob driver 123fest.dk.

Blandt andet skulle virksomheden have leveret slushice til byggemessen i MesseC, der som bekendt blev aflyst, men søskendeparret havde også netop hentet en stor ordre i hus fra Kolding Storcenter, hvor de skulle have befundet sig hele påsken, ligesom de også kan vinke farvel til jobs på sommerens mange byfester.

Da slushice ikke kan holde evigt, besluttede de at få det bedste ud af situationen og dele 1000 portioner ud fra virksomhedens adresse på Dannevirkevej med ønsket om en god påske til alle interesserede.

- Hvis det fortsætter som hidtil, har vi udsolgt kl. 14 som håbet. De første kom allerede kl. 11.30, fortæller Simon Fauerskov.

Vi modtog aflysninger for 100.000 kroner den fredag.

Simon Fauerskov, indehaver

Annonce

Lever af opsparing

Andre steder i landet har det skabt store køer og forsamlinger ved gratis uddelinger, så derfor havde de på forhånd allieret sig med et par hjælpere, sat skilte med instruktioner op og sørget for, at trafikken kunne afvikles ensrettet.

Da omsætningen nærmest er gået i stå i virksomheden, må Simon og Jakob Fauerskov finde andre måder at klare sig på, indtil landet igen lukker op for fester og store forsamlinger, som de hovedsageligt bliver hyret til.

- Vi har været glade for, vi har sparet op, så vi lever af vores opsparing. Vi koncentrerer os om at sikre, vi fortsat eksisterer, når vi kommer på den anden side af coronaen, fortæller Simon Fauerskov.

I stedet har brødrene brugt tiden på at rydde op og renovere lokalerne.

- Nu er der ikke den trailer, der ikke er vasket, siger Simon Fauerskov med et smil.

Fredericianerne tog godt imod tilbuddet om en slushice og kom i en lind strøm for at få lidt læskende at drikke i den lune forårssol.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce