Annonce
Trekantområdet

Hæder og 32.000 kr.: Taulov BMX modtager trafikpris fra GF Forsikring

Projektets omdrejningspunkt er denne pumptrackbane, hvor de yngste kan styrke motorikken. Foto: Taulov BMX

Taulov: GF Fondens nationale trafikpris går i år til foreningen Taulov BMX for deres engagement i arbejdet for at gøre de yngste trafikanter mere sikre i trafikken. Det sker gennem en såkaldt pumptrackbane, hvor de yngste på en tryg og motiverende måde får styrket motorikken.

Projektet hedder "Tryghed og kompetence på to hjul giver trafikparate børn", og er en bane med små pukler/bakker som gør, at man kan "pumpe sig" igennem banen ved at bevæge arme og ben. Denne pumptrackbane har i en periode været en del af hverdagen i Børnehaven Spiren - og erfaringerne er gode.

- Projektet har betydet, at flere at børnene har taget springet fra løbehjul til cykel. Pumptracken har givet dem større selvtillid og mod på at udfordre sig selv motorisk, siger Susie Fisker, der er pædagog og motorikansvarlig i Børnehaven Spiren, i en pressemeddelelse.

Prisoverrækkelsen finder sted i Børnehaven Spiren onsdag 26. juni kl. 13, hvor initiativtager Palle Dyhre fra Taulov BMX tager imod. Prisen er på 32.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Juletiden nærmer sig - sæson for indbrud

Middelfart

Middelfart på verdenskortet til sommer: Amerikanske rocklegender giver kæmpekoncert under Lillebæltsbroen

Middelfart

Se hele programmet: Navne til Rock Under Broen 2020 afsløret - med populær popduo som genganger

Annonce