Annonce
Middelfart

Hærget stationsbygning er tæt på et salg - brandfolk rykkede ud til bål i stuen

Sådan så stationsbygningen i Nørre Aaby ud efter omfattende hærværk i foråret 2018. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Liebhavermægler fortæller, at han er tæt på at afhænde den fredede - og hærgede - stationsbygning i Nørre Aaby.
Annonce

Nørre Aaby: Fredag morgen rykkede brandfolk fra stationen i Ejby ud, da der var kraftig røgudvikling fra den fredede stationsbygning i Nørre Aaby.

Den har i længere tid stået til salg og har været udsat for omfattende hærværk, og noget tyder på, at hærværkspersoner har været på spil igen.

For brandfolkene konstaterede, at nogen havde tændt et mindre bål i selve huset, oplyser indsatsleder Per Møller Jensen fra Trekantområdets Brandvæsen.

- Der var lidt papir, der lå og brændte på gulvet i en stue. Der var derfor en kraftig røgudvikling, og det var ikke særlig smart. Det tyder på, der holder nogen til, som ikke burde være der, forklarer indsatslederen, der derfor er godt tilfreds med, at årvågne beboere i området tilkaldte brandfolkene.

- En brand kan altid udvikle sig, så det er rigtig godt, at der er nogle vakse borgere, siger Per Møller Jensen.

Annonce

Skrevet under på et køb

Det er liebhavermægler Peter Warming, der står for salget af den fredede stationsbygning, der særligt sidste år var udsat for hærværk.

Det stilnede af, men er den seneste måned eller halvanden taget til igen, oplyser mægleren, der blandt andet fortæller, at en indgangsdør er ødelagt, og der er tegn på færden i huset.

- Hvad skal jeg sige? Det er nogle møgunger, og jeg kan ikke forstå, hvorfor der ikke er nogen, der kan gøre noget ved det, siger Peter Warming.

Til salg-prisen på ejendommen er på 1,195 millioner kroner, og den har stået tom i over 10 år.

Men Peter Warming er fuld af fortrøstning i forhold til, at stationsbygningen snart kommer på nye hænder.

- Vi er meget tæt på at handle den. Der er skrevet under, og vi er ved at få de sidste godkendelser på plads, siger liebhavermægleren, der ikke på nuværende tidspunkt ønsker at gå i detaljer med de potentielt kommende ejere.

- Jeg håber meget, at det kommer igennem, så vi kan få de rollinger ud derindefra. De må finde et andet sted at slå sig ned, slår han fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce