Annonce
Vejle

Højen Skole henter sin nye leder på stor skole i Vejle

1. november tiltræder Nya Faxholm som ny skoleleder på Højen Skole. Hun er lige nu pædagogisk afdelingsleder på Hældagerskolen. Privatfoto
Nya Faxholm skifter 1. november stillingen som pædagogisk afdelingsleder på Hældagerskolen ud med rollen som skoleleder på Højen Skole.

Vejle: Højen Skole får 1. november ny skoleleder. Den hidtidige skoleleder, Anne Marie Trolle, er rykket hjem til Nordjylland, og derfor har skolen været på udkig efter en afløser.

Nu er afløseren så fundet og det er Nya Faxholm, som i dag er pædagogisk afdelingsleder på Hældagerskolen i Bredballe.

Nya Faxholm tiltræder stillingen 1. november, og det glæder man sig meget til på Højen Skole.

- Vi ser meget frem til, at Nya starter ude hos os. Hun er meget dygtig og har en god energi, siger Helle Møller, der er viceskoleleder på Højen Skole, og som også fungerer som konstitueret skoleleder, indtil Nya Faxholm tiltræder.

Den nu forhenværende skoleleder Anne Marie Trolle tiltrådte i 2017 og var i Højen indtil august 2019.

Annonce

Der er en god stemning i Højen, og jeg gør mig mange tanker om, hvordan jeg bedst kan involvere mig i lokalmiljøet og være en repræsentant for skolen.

Nya Faxholm, kommende skoleleder i Højen

Vil bevare den nærværende skole

Nya Faxholm glæder sig til at tage fat, og hun ser frem til sin nye rolle.

- Jeg føler mig klar til at få mere ansvar, end jeg har nu, og det er første gang, at jeg får rollen som øverste skoleleder, så det bliver rigtig spændende. Nu er jeg afdelingsleder og har ansvaret for 230 børn og cirka 35 ansatte, siger Nya Faxholm.

Nya Faxholm ser også frem til at blive en del af et spændende nærmiljø.

- Højen Skole er en rigtig god skole med et nærmiljø, som bakker op og støtter. Der er en god stemning i byen, og jeg gør mig mange tanker om, hvordan jeg bedst kan involvere mig i lokalmiljøet og være en repræsentant for skolen. Jeg ønsker, at Højen Skole skal blive ved med at være det naturlige valg for forældre og børn i området, siger hun.

Den kommende skoleleder ser også frem til at komme ud på en mindre skole, da hun mener, det har mange gode fordele.

- Der er færre elever i Højen end her, og jeg håber, at det kan give mig et bedre kendskab til dem og en styrket nærhed. Min vigtigste opgave er jo, at skolen lykkes med, at eleverne udvikler sig både i forhold til læring, trivsel og dannelse, siger Nya Faxholm.

Hun glæder sig også til at skulle lære hele personalegruppen at kende og til at samarbejde med viceskoleleder Helle Møller.

Nya Faxholm er 41 år, uddannet skolelærer og bor selv i Bredballe med sin mand, sine tre børn og mandens to børn. Hun har boet i Vejle siden 2007.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce