Annonce
Fredericia

Hør lyden: Naboer går sammen i klage og dokumenterer Bridgewalking-støj

Bridgewalking hen over Den Gamle Lillebæltsbro er en stor succes, men for de nærmeste naboer under broen på Jyllandssiden skaber støjgener stadig frustration. Arkivfoto: Torben Glyum

Snoghøj: Naboerne under Den Gamle Lillebæltsbro har i samlet flok klaget til Fredericia Kommune over den støj, der i juledagene og nytåret gav anledning til frustrationer.

Deres klage er vedlagt et videoklip, som dokumenterer den høje, insisterende lyd, som var forårsaget af den kraftige vind fra syd-sydvest.

Vi har klaget til Fredericia Kommune over støjen, men det har stadig ikke hjulpet.

Nabo Lasse Hauge

Fredericia Dagblad bringer klippet med tilladelse fra naboerne. Artiklen fortsætter under videoen.

Annonce

Problemerne er der stadig

- Vi har klaget til kommunen over støjen, og de henvender sig derefter til Bridgewalking. Det er sket flere gange, men problemerne er der endnu, siger Lasse Hauge, der er en af de berørte naboer.

Naboerne er klar over, at der er gjort mange forsøg på at fjerne lyden, men indtil videre uden resultat. De berørte naboer har gentagne gange understreget, at de intet har imod selve Bridgewalking-aktiviteten, men blot ønsker at få løst de støj- og indsigtsgener, som de har oplevet, siden gangbroen fra Jyllandssiden til broaktiviteten blev sat op i 2015.

Bridgewalking Lillebælt har i et julebrev til de berørte naboer lovet, at man nu sætter et nyt forsøg i gang for at stoppe støjgenerne. Det sker snarest muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Alle engelske klubber trækker sig fra udskældt Super League: - Vi begik en fejl, og det undskylder vi for

Fredericia

Efter kritisk rapport: Fem satsninger får støtte fra brandingpuljen

Annonce