Annonce
Vejle

Hør om politiskolen i Halvni-klubben

Politikommissionær Lars Bo Hansen fortæller i Halvni-klubben onsdag 15. januar om politiskolens opbygning og om den uddannelse og træning, de unge mennesker får, inden de skal ud i virkeligheden. PR-foto
Annonce

Vinding: For næsten tre år siden, 24. januar 2017, modtog Vejles daværende borgmester, Arne Sigtenbjerggaard (V), beskeden om, at den vestdanske politiskole skal ligge i Vejle. Lige siden er der blevet arbejdet med store maskiner, revet ned og bygget op, og snart er den nye politiskole i Vinding klar til at tage imod det første hold elever.

Det er stort for Vinding og for Vejle, at man får en så vigtig uddannelsesinstitution til byen. Det giver arbejdspladser, og det giver liv i byen, og Halvni-klubbens gæster bliver de første, som kommer til at høre nærmere om, hvad der skal foregå.

Politikommissionær Lars Bo Hansen kommer i klubben onsdag 15. januar og fortæller om skolens opbygning og om den uddannelse og træning, de unge mennesker får, inden de skal ud i virkeligheden og fungere som demokratiets udøvende magt.

Foredraget foregår i Vinding Idrætscenter klokken 8.30 (Halvni!) og starter med fælles morgenmadsbuffet og derefter Lars Bo Hansens foredrag. Mødet slutter senest klokken 11. Der betales for buffet og foredrag. Medlemmer af VIC får rabat.

Der er ingen tilmelding, og alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Fredericia For abonnenter

Da Fredericia gik i corona-rødt: - Lige pludselig løb vi rigtig hurtigt

Annonce