Annonce
Børkop

Halformand er blevet årets ildsjæl

Henrik Juhl Kristensen, Gårslev Lokalråd, (tv) ønsker Arne Rahbek tillykke med anerkendelsen som Årets Ildsjæl 2019. Privatfoto
Gårslev Lokalråd har tildelt Arne Rahbek anerkendelsen som Årets Ildsjæl 2019. Han er formand for den lokale hals bestyrelse. En hal under kraftig tranformation.

Gårslev: Gennem de seneste år har det været en tradition, at Gårslev Lokalråd har udtrykt sin anerkendelse af dynamiske personer, som har gjort en forskel i forhold til lokalområdets ve og vel. Dette er sket på baggrund af indstillinger fra lokalbefolkningen i Gårslev, Høll, Hvidbjerg, Mørkholt og Brøndsted.

Ved lokalrådets årsmøde blev det afsløret, at titlen som Årets Ildsjæl 2019 tildeles Arne Rahbek, der er formand for Gårslev Hallen.

- Arne har i samspil med den øvrige bestyrelse for Gårslev Hallen virkelig lagt liv og sjæl i en beundringsværdig udvikling, tilvejebringelse af finansiering og ombygning af hallen. En transformation, der ikke blot forbedrer lokalbefolkningens muligheder for at mødes i æstetisk flotte rammer og dyrke idræt, men som også særligt har indtænkt hensynet til mennesker med bevægelseshandicaps. Der er et helt rigtigt træk, at vi indretter vores lokalsamfund, så det ligeværdigt kan bruges af alle uanset fysik eller alder, forklarer Henrik Juhl Kristensen fra Gårslev Lokalråd.

Annonce

Skulderklap

Arne Rahbek forklarer selv, at han ikke lige havde set den komme, og at han modtager æren med stolthed.

- Det er et stort skulderklap. Både til mig, men også til hele bestyrelsen. Vi valgte at sætte barren højt for mange år tilbage, og nu er det lykkes. Og barren er endda blevet sat endnu højere op undervejs, siger han.

Udvidelsen og ombygningen af Gårslev Hallen er tegnet af det københavnske arkitektfirma Keingart samt af Ark Mortensen Arkitektur & Design fra Vejle.

Arbejdet forventes at være gennemført 1. maj 2020, hvor Gårslev Hallen – ud over selve hallen – også vil rumme fitnesscenter, lyst caféområde og udendørs motorikcenter. Prisen løber op i 8,4 millioner kroner.

Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Lokalredaktørens kommentar: Der er egentlig kun et rigtigt valg om Gauerslund Idrætsanlægs fremtid

Gauerslund: Jeg misunder ikke politikerne i Vejle Byråd, for det er nu, de for alvor skal vise, hvad de lavet af. Det er nu, der skal fordeles penge, for budgetforhandlingerne er i fuld gang, og hvor der deles penge ud, er der vindere og tabere. Nogen får, andre får ikke som håbet. Nogen får slet ingenting. Men hvad angår Gauerslund Idrætsanlæg, er det ikke spørgsmål, om der findes penge eller ej. Penge skal findes, alt andet vil være verdens dårligste joke. Børkop og Brejning er i så hastig vækst, at det er svært at følge med i området, og det eneste, kommunen lige nu kan tilbyde de mange tilflyttere, er et par haller, hvoraf den ene er meget træt og slidt. Noget skal ske, og det skal helst ske straks, men så simpelt er det heller ikke. For skal man vælge den løsning, som er nemmeste at gå til, ja, så er der en chance for, at man ikke fremtidsikrer nok. Kort sagt: Hvis man vælger at lave tilbygninger til det nuværende, er det et hurtigt fix. Omvendt kan man vælge at bygge helt nyt og dermed tænke 40 år ud i fremtiden, men det koster, og det udskyder byggeriet, og tid er penge i et område, hvor halkapaciteten er grotesk lav. Nyt eller tilbygninger? Det valg sidder politikerne med nu. Og det er så deres rolle lige nu. Jeg misunder dem ikke, for egentlig er der kun et rigtig valgt, nemlig at bygge nyt og dermed kigge ind i fremtiden, men det er trods alt også nemmere sagt end gjort. I sidste ende skal et stort økonomisk puslespil gå op. Sådan er det, når budgetter lægges. Spændende bliver det. Terningerne er kastet.

Annonce