Annonce
Læserbrev

Halloween og 5G. En observation af et samfunds selvdestruktion

Tanker, følelser, ord og handlinger er ikke toldfri. Hvad forestiller man sig, en intens dyrkelse af zombier, blod, indvolde og død nærer og resonerer med? Er ”fejringen” heraf topmålet af afstumpet dekadence i en verden med så massiv, reel lidelse?

Læserbrev: Så pyntes Vejle til halloween igen, og små piger og drenge kan for sjov få malet skudhuller i panden og få en god kriller i maven - eller måske årelang skræk i livet, når zombier og øksemordere sniger sig gennem folkemængden. Det er så engagerende og skægt og hører sig da til!

Mig bekendt har kvantefysikken for længst slået fast, at alt er energi. Vibration, svingning, frekvens. Og vi interagerer energetisk med hinanden og alt omkring os. Forsøg udført af the HeartMath Institute har vist, at forsøgspersoner, der blev vist udvalgte billeder på en skærm, reagerede målbart kropsligt adækvat, inden billedet nåede at dukke synligt op på skærmen.

Masuro Emotos forsøg med vand har vist, at der kan forme sig den smukkeste iskrystal - eller det modsatte, afhængig af påvirkningen, det bliver udsat for, som bare positivt eller negativt ladede ord.

Forholdsmæssigt små grupper af mennesker, der i bevidst forbundet indsats fordyber sig i dybe følelser af taknemmelighed, enhed og kærlighed, f.eks. gennem koordineret bøn og meditation, har vist at kunne føre til en markant reduktion af vold og kriminalitet i et område.

Tanker, følelser, ord og handlinger er ikke toldfri. Hvad forestiller man sig, en intens dyrkelse af zombier, blod, indvolde og død nærer og resonerer med? Er ”fejringen” heraf topmålet af afstumpet dekadence i en verden med så massiv, reel lidelse?

Jeg forstår ikke den verden, jeg er en del af. Fraværet af forståelsen for det subtile og energetiske. Hele livets grundlag. Samme fravær, der finder det logisk, at den mad, der skal give os liv og næring kan dyrkes med gift – åh undskyld; planteværn - eller ved at undertvinge andre levende væsener en nådesløs, intensiv ”produktion”.

Eller som kan finde på at udsætte børn og unge for massiv trådløs wifi-bestråling overalt, der hævdes ALT for svag til at kunne påvirke os, men som i den grad er en destruktiv energetisk påvirkning af især deres fine, meget mere sårbare hjerner og nervesystem under udvikling. Som professor i miljøundersøgelser ved universitetet i Albany, David O Carpenter, har sagt: ”De fleste forældre er fuldstændig uvidende om hele dette emne. De tror, at wifi i skoler er den mest fantastiske ting siden skiveskåret brød, for de har ingen forståelse for bekymringen.”

Med både 5Gs og halloweens bevilgede, sanseløse friløb har jeg dog erkendt, at jeg kun kan observere og dokumentere, mens sølvpapir-jokes fyger med selvtilfreds hån.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Nye tegn på jødehad er skændige

I disse dage er det 81 år siden den uhæmmede ondskab blev sluppet løs, da nazisterne og deres medløbere angreb jødiske synagoger, forretninger og hjem. Cirka 600 værgeløse mennesker blev myrdet i perioden mellem den 7. og den 13. november, mens omkring 30.000 blev sendt i koncentrationslejre som optakt til en forfølgelse, der senere blev uendelig meget værre med seks millioner myrdede jøder i den tysk kontrollerede del af Europa. Men en af de sørgelige og mest tåbelige fordomme, nemlig antisemitismen, lever stadig – også her i Danmark. Således kan Randers Amtsavis berette, hvordan flere end 80 gravsteder på byens jødiske begravelsesplads natten til søndag blev skændet med maling og klistermærker i form af gule davidsstjerner med påskriften ”Jude”. Denne stjerne blev forfølgelsens symbol for ofrene, der var tvunget til at bære tegnet på deres religiøse tilhørsforhold fra 1941 og indtil deres død eller for de få heldiges vedkommende frem til krigens afslutning. Samme afskyelige klistermærke er også blevet placeret på postkassen foran en jødisk families bopæl i Silkeborg. Blandt antisemitismens mange fædre er uvidenhed, fordomme og banal trang til at gøre andre mennesker ondt. For rationelt tænkende mennesker er fænomenet derfor uforståeligt. I Danmark har der levet jøder i hvert fald siden 1600-tallet og måske endnu længere tilbage. Siden 1814 har jøderne haft nøjagtig de samme rettigheder som alle deres øvrige danske landsmænd og er en fuldt integreret del af vores fælles fædreland. Naturligvis har jødiske danskere ydet enorme bidrag til dansk kultur, videnskab og økonomi. Men reelt er der ingen grund til specielt at fremhæve den dansk-jødiske histories stjerner. Vores indbyggere med jødisk baggrund bidrager uanset deres position til vores samfund ganske som alle andre danskere. Og uanset religiøs baggrund har alle danskere ret til et liv i frihed og tryghed. Disse fornyede tegn på jødehad er ganske enkelt skændige.

Annonce