Annonce
Erhverv

Halvdelen revet væk: Godt gang i salget af byggegrunde i Fuglsang Vest

Der er stor rift om byggegrundene i Fuglsang Vest-udstykningen. Arkivfoto: Henrik Skovrider
- Flere af grundene er solgt i overbud, fortæller borgmester Steen Wrist, som glæder sig over interessen for at bygge i vestbyen. Halvdelen af de 46 udbudte grunde er allerede væk.

Fredericia:  I begyndelsen af måneden blev 46 grunde sat til salg i Fuglsang Vest, og halvdelen er allerede solgt i første budrunde.

Det oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi vidste godt, at der var stor interesse for byggegrundene i Fuglsang Allé, men at vi inden for så kort tid har solgt over halvdelen af byggegrundene i første etape er fantastisk. Flere af grundene er solgt i overbud, og det vidner om, at vi har en super attraktiv udstykning på hylderne , siger borgmester Steen Wrist (S) i meddelelsen.


Flere af grundene er solgt i overbud, og det vidner om, at vi har en super attraktiv udstykning på hylderne

Steen Wrist


160 var skrevet på en kontaktliste, så de fik udbudsmaterialet. Fristen for at aflevere bud var 25. marts. I alt er der 101 byggegrunde på Fuglsang Allé, men det var altså i første omgang kun 46 grunde, som var til salg. Fem grunde er desuden solgt til udstillingshuse, har kommunen tidligere oplyst.

Annonce

Arbejder mere med bosætning

Venstres medlem af økonomiudvalget, Pernelle Jensen, glæder sig over interessen for at bygge i kommunen.

- Byggegrundene i Fuglsang Vest bejler til alle de borgere, der er på udkig efter lidt større boliger, og hvor der er god udenomsplads. Vi kommer til at arbejde endnu mere med vores bosætningsstrategi de næste mange år, og her er det vigtigt, at vi både har forskellige muligheder for at bosætte sig, og at det, vi så har, er attraktivt. Det må man sige, at Fuglsang Vest er, udtaler hun i pressemeddelelsen.

Grundene er mellem 744 og 1110 kvadratmeter store, og prisen varierer fra 650.000 til 1.050.000 kroner. Det meste af området skal rumme åben-lav parcelhuse, men i den sydvestlige del af området er der også mulighed for tæt-lave rækkehuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommunal chef forsøgte to gange at gå videre med affære-rygter - Bjerregaard sagde nej

Debat

Klumme: Vi bør aldrig blive helt voksne

Alarm 112

Spøgelsesbilist passerede 15-20 andre bilister uden at ane uråd: Nu er han varetægtsfængslet

Fredericia For abonnenter

Borgmestersag betød farvel til 'den perfekte embedsmand': - Jeg tager afskedigelsen til efterretning

Annonce