Annonce
Fredericia

Halvfarlig plet i Fredericia skal viskes ud: Rema 1000 søger om ny adgangsvej

Rema 1000 på hjørnet af Egeskovvej og Indre Ringvej i Fredericia har købt huset Grønlandsvej 4 (taget ses i baggrunden). Det skal rives ned, da butikken ønsker at udvide sin p-plads. Ved samme lejlighed søges kommunen om ændrede ind- og udkørsler - også via Grønlandsvej. Foto: Morten Kiilerich
Ind- og udkørsel til discountbutikken på hjørnet af Indre Ringvej og Egeskovvej ligger lige op ad lyskryds. Det vil kæden og kommune gerne ændre på.
Annonce

Fredericia: Det opleves ofte lettere kaotisk at køre ind til Rema 1000 på hjørnet af Egeskovvej og Indre Ringvej.

Butikken er vokset ad flere omgange, hvad der ikke overraskende har givet mere trafik i årenes løb. Nu ønsker discountkæden at udvide parkeringspladsen en gang til. Ind- og udkørslen til Rema giver imidlertid uheld og farlige situationer, fordi de foretages så tæt på det travle lyskryds Egeskovvej/Indre Ringvej.

Derfor har udviklingsselskabet Dansk Butikstjeneste A/S på vegne af Rema 1000 søgt Fredericia Kommune om lov til at lave det hele om, når p-pladsen alligevel vokser fra 50 til 77 båse.

Rema 1000 har, som tidligere omtalt i Fredericia Dagblad, købt parcelhuset Grønlandsvej 4 med henblik på nedrivning, så der bliver plads til de nye p-muligheder.

Annonce

Naboer skal høres

En ændret ind- og udkørsel kræver imidlertid dispensation fra lokalplanen, men i en rundsendt naboorientering forleden vurderer kommunens vej- og parkafdeling, at en dispensation og nye ind- og udkørsler vil forbedre trafiksikkerheden:

- Især for de bløde trafikanter på Indre Ringvej, og dispensationen er ikke i strid med lokalplanens principper.

Lokalplanen bestemmer, at:

-Lokalplanområdet vejbetjenes fra Indre Ringvej og Egeskovvej, men at:

- Kommunen kan dispensere fra bestemmelser i en lokalplan, hvis dispensationen ikke er i strid med lokalplanens principper, og når berørte ejere og lejere med flere er orienteret og har haft mulighed for at komme med bemærkninger.


i en rundsendt naboorientering forleden vurderer kommunens vej- og parkafdeling, at en dispensation og nye ind- og udkørsler vil forbedre trafiksikkerheden.


I dette tilfælde senest 30. oktober.

Annonce
Debat

Nils Skeby er en modig mand

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Sportsmarkedsføring kommer på dagsordenen i december - DF ønsker orientering og borgmester er klar

Annonce