Annonce
Navne

Han skal hjælpe frivillige med at fortælle børn om Gud

Frederik Meyer Olesen. Pressefoto

Løsning: 26-årige Frederik Meyer Olesen fra Løsning begynder som konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) på Fyn pr. 15. august.

- Vi er rigtig glade på Fyns børn, kirker og frivillige klublederes vegne, siger landsleder Steen Møller Laursen i en pressemeddelelse.

Frederik Meyer Olesen har gået i DFS-børneklub og -junior-/teenklub. Efter gymnasiet tog han et sabbatår, hvor han rejste rundt i Australien og 25 stater i USA for med musik og dukketeater at formidle kristendommen til børn og unge. I 2018 blev han færdiguddannet som lærer på University College Lillebælt.

Hans musikalske evner kan opleves på YouTube-kanalen "Frit fra leveren", som er hans musikalske projekt med egne sange, der primært er skrevet over bibelvers.

Udover at have været leder siden 2009 på flere af DFS' børnelejre, var han i foråret 2019 i virksomhedspraktik som kirke- og kulturmedarbejder. Således har han erfaring med meget af det, han skal arbejde med i sin nye stilling.

På landsplan har DFS knapt 300 klubber. Af disse ligger ca. 10 klubber i Hedensted Kommune. Til sammenligning ligger der i alt 11 på Fyn og omkringliggende øer.

- Jeg skal finde flere steder, hvor vi kan starte en børneklub. Samtidig skal jeg have kontakt med de eksisterende klubledere og være en ressource for dem, fortæller Frederik Meyer Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce