Annonce
Børkop

Tanzania, Vestjylland og nu Vejle Fjord: Ole er ny campingfatter

Ole Korsholm Nielsen skal tiltræde som ny campingchef hos bibelcamping i Mørkholt. Privatfoto
Tidligere efterskoleforstander Ole Korsholm Nielsen er ny leder af Mørkholt Strand Camping ved Vejle Fjord
Annonce

Mørkholt: Den 17. februar begynder Ole Korsholm Nielsen som ny campingchef på Mørkholt Strand Camping. Han er 51 år og er gift med Karen. De har tre voksne børn.

Det oplyser Indre Mission i en pressemeddelelse.

Ole Nielsen er uddannet lærer og har siden været missionær i Tanzania, leder af Friskolen i Bramming og forstander på Frøstruphave Efterskole. Senest har han arbejdet i halvandet år som håndværker. Men han fortæller, at det rykkede i ham, da han så stillingsopslaget om en ny campingchef på Mørkholt Strand Camping.

- Jeg trives rigtig godt med at være sammen med mange mennesker, og det er spændende at være med til at skabe nogle gode rammer for mennesker, der holder ferie. Som familie har vi i mange år nydt at tage på bibelcamping, for det er et sted, hvor man kan få mange gode oplevelser med andre mennesker, men man kan også være sig selv, hvis man vil det, fortæller Ole Nielsen, og fortsætter:

- Jeg ser frem til at være med til at afvikle de mange arrangementer i sommertiden på en god måde. Og jeg glæder mig meget til at indgå i teamet med både lønnede medarbejdere og frivillige medarbejdere på Mørkholt Strand Camping.

Annonce

Dus med ledelse og økonomi

Ole Nielsen beskriver sig selv som et menneske, der ikke trives med at sidde på et kontor.

- Jeg skal ud og have luft, være blandt mennesker og være med til at skabe noget. Det kan være lige fra løsningen af forskellige praktiske problemer til at udvikle nye tiltag, forklarer den kommende campingchef, der også har god erfaring med ledelse og økonomistyring fra sin tid som forstander på Frøstruphave Efterskole.

Indtil videre bor den nye campingchef i Esbjerg sammen med sin kone.

- Tanken er ikke, at vi skal bo på i lederboligen på campingpladsen. Hvis man gør det, så er man på 24 timer hele året rundt. Vi prøvede det, da vi var forstandere på Frøstruphave Efterskole. Det fungerede i en periode, men ikke på den lange bane. Jeg tror, at det er en god ide at skille arbejde og fritid ad, og det vil vi gerne forsøge på at gøre med mit nye arbejde, forklarer Ole Nielsen, der - sammen med familien - regner med at flytte til Mørkholtområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Skrappe coronaregler omdirigerer ridestævne til Fredericia: - Vi lægger op til 'kom, rid, skrid'

Annonce