Annonce
Trekantområdet

Han udnyttede coronaen: Koncert giver smuglyt til ny plade

Pojken Flensborg har brugt coronanedlukningen til at komponere ny musik. Det indspilles som plade torsdag den 13. august, men dagen før kan det høres i Østre Kapel. Foto: Ard Jongsma
Annonce

Vejle: Det har været træls at være musiker i det meste af 2020. Lige nu er der en chance for at få lov at spille for mennesker igen. Pojken Flensborg har udnyttet coronapausen til at komponere otte nye numre. Dem spiller han ved en koncert i Østre Kapel onsdag den 12. august klokken 16.30.

Dagen efter, om torsdagen, indspilles musikken, som skal blive til en ny cd/lp. For 75 kroner får publikum altså chancen for at høre otte uropførelser, som altså også er et smuglyt på en kommende plade.

Musikerne er Hans Mydtskov på saxofon, Torben Bjørnskov på bas, Pojken Flensborg på piano og Esben Laub von Liljenskjold bag trommerne.

Et godt tip er at begive sig - om ikke ud til havelågen - så dog hen til Østre Kapel på Langelinie 78 i Vejle, for på grund af virustingen lukkes kun 40 tilhørere ind. Prisen for billetten er med kaffe eller te og håndsprit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Fredericia

Fredericia fortsætter ned ad liste: Kun få tilfælde af coronavirus registreret onsdag

Fredericia For abonnenter

Fredericia skal have flere uddannelser: 60 mio. kroner sat i spil til campus i Kanalbyen

Fredericia

Genbrugsbutik på banegården lukker: Omsætningen faldt drastisk, da mundbind blev indført

Annonce