Annonce
Trekantområdet

Hardcore i pakhuset

Lokale Lifesick er et af de bands, der kan opleves på hardcorefestivalen Support Our Scene i Fredericia 24. august. PR Foto
Undergrundsfestivalen Support Our Scene Festival 2019 holdes 24. august i Det Bruunske Pakhus - hårde toner og varme hjerter mødes.

Fredericia: Support Our Scene Festival 2019 er en endagsfestival, som finder sted under Trekantområdets festuge lørdag 24. august.

Det er en undergrundsfestival, der tilbyder et alternativ til øvrige festivaler i Danmark med særlig fokus på hardcoremusikken.

Musikken er en nichegenre, som er udsprunget af punkmusikken og samtidig har stærke bånd til metalscenen. En scene, der bygger på og vægter positive og stærke værdier og fællesskaber med tolerance, mangfoldighed og sammenhold.

Et frirum

Så der bliver smæk for skillingen med en festival, som under festugens tema "Flyt dig", netop er flyttet i nye, centrale omgivelser i Det Bruunske Pakhus.

Support Our Scene Fest 2019 er et resultat af en mangeårig passion i foreningen bag, og er samtidig et frirum og et samlingspunkt for ligesindede fra både Danmark og nabolandene.

Bands i hardcoregenren brænder for at spille live og netop at flytte sig for musikken og publikummet, ikke for pengene. Derfor er Support Our Scene en festival for undergrundsmusik live og med overbevisning.

God blanding

Årets bands en blanding af velkendte navne, som spiller store festivaler, eksempelvis tyske Acranius, som netop har spillet på den legendariske Wacken Festival eller amerikanske First Blood, samt mindre kendte bands, som fortjener chancen for at spille for et nyt publikum.

Det er eksempelvis Exemption fra England, Dagger Threat fra Tyskland og Heroes2None fra Aarhus.

Fredericia har i mange år været kendt som Danmarks hovedstad, når det kommer til undergrundsmusik, og traditionen føres videre, når festivalen inviterer de to lokale bands, Deadnate og Lifesick, med i programmet til henholdsvis at sparke festen i gang og til at afslutte på højeste niveau.

Support Our Scene Fest en hyggelig dag, hvor der er plads til alle, som gerne vil nyde de hårde toner og kolde drikke, nye venskaber eller at få flyttet grænserne i forhold til de øvrige velkendte musikarrangementer.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Annonce