Annonce
Vejle

Havregryn med vaskepulver? Det er svært at være konservativ, når Føtex bygger om

Det var en glad varehuschef, der bød kunderne velkommen i deres "nye" Føtex. Det skete med tilbud og gratis morgenbord. Foto: Flemming Larsen
Føtex i Nørregade markerede indvielsen efter million-modernisering med kaffebord og tilbud.
Annonce

Vejle: Der dufter af kaffe og friskbagte rundstykker, og det har fået såvel friske pensionister som studerende til at møde op. Her lidt i halv otte på en råkold oktober torsdag er der endnu en halv time til, at Vejles viceborgmester, den konservative Dan Arnløv Jørgensen, skal klippe den røde snor til det "nye" Føtex-varehus i Nørregade.

Så der er en halv time til at sætte et par rundstykker med ost, pålæg eller postej til livs, og det tilbud er der et par hundrede pensionister og studerende, der har taget imod.

- Jeg har stor ros til overs for jer, der arbejder her i Føtex. I har i måneder måttet arbejde i byggerod med et smil på læben. Også når I har skullet høre på os kunders vrissen, når vi ikke længere kunne finde varerne på deres sædvanlige pladser, siger Dan Arnløv.

- Som konservativ har det ikke været sjovt at skulle lede efter mælken; kan I forestille jer, hvordan det er at spise havregryn med vaskepulver? spøger Dan Arnlev Jørgensen, inden han klipper den røde snor.

Genåbningen torsdag blev markeret med masser af tilbud og konkurrencer.

Herlighederne fortsætter fredag.

Vejles viceborgmester, den konservative Dan Arnlev Jørgensen, klippede den røde snor. Foto: Flemming Larsen
Efter morgenbordet strømmede kunder ind i butikken efter de gode tilbud. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Annonce