Annonce
Trekantområdet

Havvindmølle-bygger åbner kontor i Vejle

Cadeler A/S, der opfører og servicerer havvindmøller, åbner i 2021 kontor i Vejle. Fotoet her er fra Ørsted havvindmøllepark Horns Rev 2 i Nordsøen ud for Esbjerg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Cadeler A/S, som for nylig rejste 626 millioner kroner på børsen i Oslo, vil være tæt på sine kunder.
Annonce

Vejle: Havvindmølle-virksomheden Cadeler A/S åbner i det nye år et kontor i Vejle, som selskabet selv i en pressemeddelelse kalder for intet mindre end "verdens mekka for havvind".

Ifølge pressemeddelelsen åbner Cadeler A/S, som for nylig rejste 626 millioner kroner i forbindelse med firmaets børsnotering på børsen i Oslo, kontoret i Vejle for at være tæt på sine kunder.

- Det er afgørende for vores forretning, at vi er til stede i Vejle. Mange af verdens førende virksomheder inden for havvind ligger i området, og vi ønsker at blive en endnu tættere partner til vores kunder. Det kræver, at vi hele tiden øger samarbejdet med kunderne og skaber langvarige personlige relationer. Med det nye kontor står vi stærkt, når vi i fremtiden skal bruge flere dygtige medarbejdere i takt med, at vi vinder stadig flere ordrer. Samtidig betyder det også meget for vores nuværende medarbejdere at servicere kunderne endnu tættere hjemmefra, siger Jesper Storm, der er udpeget til at stå i spidsen for Cadelers nye kontor i Vejle, i pressemeddelelsen.

Cadeler forventer, at kontoret i Vejle skal have omkring 10 medarbejdere. Selskabet har i dag omkring 35 ansatte.

Cadeler A/S, der er ejet af to Singapore-selskaber - BW Wind Services Pte. Ltd og Swire Pacific Offshore Operations (Pte.) Ltd - råder over to skibe, der bruges til at bygge vindmøller på havet.

En skade på en af skibenes kraner var delvis skyld i, at selskabet kom ud af 2019 med et underskud på 23,7 millioner kroner euro og en negativ egenkapital på 13 millioner euro.

Moderselskabet har dog tilført selskabet 200 millioner euro for at sikre  Cadelers fortsatte eksistens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Danmark

Tre anbefalinger: MeToo på skærmen

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce