Annonce
Fredericia

Heldigvis kun få nye smittede søndag: Værst lige nu ser det ud på Amager

Hvis der boede 100.000 i Fredericia Kommune, ville godt 130 være registreret smittet med corona de sidste syv dage. I Tårnby ville tallet være godt 380. På Læsø et rundt 0. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann, Ritzau Scanpix
Annonce

Fredericia: Fra lørdag til søndag er fem personer i Fredericia Kommune testet positive for coronavirus.

Det samlede antal, der har haft sygdommen siden første udbrud i starten af 2020, er nu oppe på 481. Stigningen er noget lavere end de seneste dage.

Det viser dagens opgørelse fra Statens Serum Institut.

Hvis man (for at kunne sammenligne de 98 danske kommuner) ser på antallet af coronasmittede de seneste syv døgn per 100.000 indbyggere (selvom der ikke bor så mange i Fredericia og de fleste kommuner), så står det lige nu værst til i Tårnby på Amager.

Annonce

Tårnby hårdt ramt

Her er der registreret 380,8 nye smittede per 100.000 den seneste uge. Fredericia ligger i midten på listen - plads 48 – med 130,9 nye smittede per 100.000 indbyggere. Helt i bund finder man Læsø – landets mindste kommune - med nul smittede.

Fra lørdag til søndag blev der på landsplan registreret 998 nye smittede med coronavirus. Det er også noget mindre end døgnet før, hvor tallet lå på rekordhøje 1636.

Seks personer herhjemme er døde med corona fra lørdag til søndag, hvilket bringer det samlede antal dødsfald siden januar op på 829. Kii.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce