Annonce
Vejle

Hele Danmark har kig på Munkebjerg: Hotellet trækker i Tour de France-gult

Munkebjerg Hotels logo er ved at blive beklædt med gult i anledning af morgendagens store begivenhed - afsløringen af de tre danske etaper. Foto: Flemming Larsen
Hotellet er tirsdag centrum for hele Danmarks opmærksomhed, når det afsløres, hvor cykelkaravanen kommer forbi i juli 2021.
Annonce

Vejle: Munkebjerg Hotel er ved at trække i gult i anledning af, at hotellet i morgen er centrum for store dele af Danmarks opmærksomhed.

Hotellet i skoven er blevet udvalgt til at være stedet, hvor Tour de France afslører, hvordan de tre danske etaper snor sig gennem landsskabet fra 2. til og med 4. juli.

På hotellet vil Vejles borgmester Jens Ejner Christensen (V) byde velkommen, inden han giver ordet til Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), der er formand for den danske løbsorganisation med det mundrette navn "Grand Depart Copenhagen Denmark".

Derefter får erhvervsminister Simon Kollerup (S) ordet, inden det bliver løbsdirektør Christian Prudhommes tur til at tale - og omkring klokken 13.25 kommer det øjeblik, som alle forsamlede venter på, præsentationen af de tre etaper. Den står Alex Pedersen, som direktør for den danske løbs-organisation, for.

Du kan følge hele præsentationen live, både med video og tekst, her på www.vafo.dk fra tirsdag klokken 13.

Træerne omkring hotellet får Tour de France-symboler hæftet på - blandt andet den gule førertrøje og den prikkede bjergtrøje. Det sørger Anne Meier for. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand fængslet: Politiet fandt falske pengesedler i bil i Danmarksstræde for tusindvis af kroner

Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

FC Fredericia For abonnenter

Nu kan FC Fredericia vinde de kampe, som de aldrig vinder

Fredericia

FHK skal stække KIF's overtal: Det er ikke charmerende, men det er effektivt

Annonce