Annonce
Erhverv

Hele verden rager dåsemad til sig: De ansatte på Tulipvej arbejder døgnet rundt

De ansatte på Danish Crown Foods' fabrik i Vejle har travlt med at følge med den globale efterspørgsel på mad under pandemien. Især dåsemad hitter i øjeblikket. Arkivfoto: Mads Hansen
På Danish Crown Foods' fabrik på Tulipvej har de ansatte voldsomt travlt med at producere dåsemad. Fabrikken får muligvis brug for flere ansatte for at kunne følge med.

Nørremarken: Mens andre brancher kæmper for at holde sig oven vande under corona-krisen, har de ansatte på Danish Crown Foods' fabrik på Tulipvej i Vejle Nord rygende travlt.

Det fortæller Michael Ravn, kommunikations- og presseansvarlig i slagterigiganten Danish Crown Foods, som ejer fabrikken i Vejle - som af de fleste vejlensere nok er bedst kendt under det gamle navn, Tulip.

- Forbrugere over hele verden rager mad ned fra hylderne i supermarkederne. Vi gør alt for, at sundhedskrisen ikke bliver til en fødevarekrise. Vores medarbejdere knokler, arbejder over og udviser fleksibilitet i en turbulent og meget krævende tid, siger Michael Ravn.

Fabrikken beskæftiger godt 300 ansatte. I øjeblikket holder produktionen kun pause, når rengøringsfolkene rykker ind for at gøre rent. De ansattes indsats i Vejle møder ros fra både Michael Ravn og fra fabrikschef Stig Pedersen.

- Der er fuld hammer på produktionen, og vi kører alt, hvad vi kan. Heldigvis ser vi et enormt gåpåmod hos medarbejderne, der møder ind dag, aften og nat for at sikre leverancer til forbrugerne. Stor ros til alle, udtaler Stig Pedersen i en meddelelse på koncernens intranet.

Dåsemad hitter lige nu - så meget, at Tulip tager søndagene i brug og måske får brug for flere ansatte. Arkivfoto

Kan få brug for flere hænder

De fire kommende søndage møder de ansatte ind på fabrikken på Nørremarken. Og de ansatte er også klar på at tage en tørn i påskedagene skærtorsdag og langfredag.

Danish Crown-koncernen efterlyser i øjeblikket flere ansatte til sine slagterier rundt i landet. Som det er nu, mangler fabrikken i Vejle ikke ekstra hænder, men det kan hurtigt blive aktuelt, lyder det fra Michael Ravn.

Han opfordrer derfor folk, der tidligere har arbejdet på fabrikken eller har lyst til det, til at sende en uopfordret ansøgning via Danish Crowns hjemmeside. Hvis behovet opstår, vil koncernen se efter egnede medarbejdere blandt ansøgerne.

Annonce

Dåsemad hitter

På fabrikken i Vejle mærker de ansatte, hvordan dåsemad ryger ned i indkøbsvognen over hele verden, forklarer presseansvarlig Michael Ravn.

- Vores Tulip Pork Luncheon Meat er et godt og trygt produkt, som globale forbrugere i den grad øger efterspørgslen på i lyset af coronavirussen. Det er samme mønster, som vi ser eksempelvis i forbindelse med orkanvarsler i Caribien, hvor forbrugerne vil sikre sig, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce