Annonce
Vejle

Helteløb afvikles hver for sig

Ungerne får udleveret superhelte-kapper, og så må man ellers selv vælge årets rute og løbe sammen familievis. Foto: Børneulykkesfonden
Annonce

Vejle: Normalt afvikler Børneulykkesfonden sine Helteløb, som store, fælles motionsløb, men det har coronaen sat en stopper for. Derfor bliver der i weekenden 13. og 14. juni afviklet virtuelle Helteløb blandt andet i Vejle.

Løbet, hvor man i år løber hver for sig, tjener både til at få børn og voksne ud at være aktive sammen og til at indsamle midler til børn, der er indlagt på sygehuset.

Det handler ikke om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt sammen. Familierne kan selv vælge om de vil løbe 1 km, 3 km, 5 km eller 10 km. Inden løbet er der virtuel opvarmning med Legeheltene, så alle er klar, når ruten skal tilbagelægges. Alle helteløbere vil få tilsendt et startnummer samt et diplom.

Prisen for at deltage er 100 kroner, som går til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de cirka 60.000 børn mellem 0 og 14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Løbet støttes af Apovit, Bodenhoff og Rema 1000.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Aktivister føres væk fra Gl. Ålbo - politi leder angiveligt efter flere

Annonce