Annonce
Fredericia

Teamleder Kim blev hædret: Her er årets fredericianer

Teamleder Kim Ekstrøm fra Madsby Legepark modtog hæderen som "Årets fredericianer" tirsdag formiddag. Foto: Klaus Madsen
Tirsdag formiddag blev "Årets fredericianer" kåret på Landsoldatpladsen. Hæderen gik til Madsby Legepark ved teamleder Kim Ekstrøm.

Fredericia: Madsby Legepark ved teamleder Kim Ekstrøm er årets fredericianer.

Det blev afsløret tirsdag formiddag, den 11. juni klokken 11.11.

Traditionen tro var det Frederik d. III's Laug, som uddelte hæderen og medaljen. Hæderen, som er blevet uddelt siden 1989, gives til en person, som "har gjort sig særligt bemærket og har gjort en forskel for byen".

Prisen blev uddelt af laugets formand Michael Kristensen efter en kort ceremoni på Landsoldatpladsen.

Tidligere modtagere af hæderen

Frederik d. III's Laug har hvert år siden 1989 uddelt hæderen til en person, som "i særlig grad har gjort sig bemærket og gjort en forskel for byen." Årets fredericianer de sidste ti år er:

  • 2009: Mette og Rainer Gassner, Restaurant Ti Trin Ned
  • 2010: Olaf Helios, Ældresagen
  • 2011: Peter Mejer Mortensen, Sommerrock
  • 2012: Uffe Steiner Jensen, borgmester
  • 2013: MESSE C, v. Grete Højgaard
  • 2014: Søren Møller, Fredericia Teater/Musicalakademi
  • 2015: Anders Østergaard, Monjasa
  • 2016: Bent Jensen, t.hansen.dk
  • 2017: Bridgewalking Lillebælt v. Lone Skjoldaa
  • 2018: Ulrich Nicolaisen, Event C

Taknemmelig modtager

På vegne af Madsby Legepark modtog teamchef Kim Ekstrøm hæderen. Han har selv været ansat i legeparken siden 1996.

- Jeg er taknemmelig for, at man har tænkt på Madsby Legepark. Det er et åbent sted, hvor alle er velkomne, og hvor alle trygt kan komme og lege. Vi er glade for, at andre anerkender stedet og det store arbejde, der laves for holde parken ren og pæn, siger Kim Ekstrøm.

På det seneste har der været fokus på parken, da Salling Fonden donerede penge til en ny hoppe-ø, som blev åbnet i maj. Og for et år siden blev Madsby Legepark kåret som "Danmarks sjoveste legeplads" i en konkurrence fra legeappen "GoLittle".

Kigger man på besøgstallene, er parken også blevet mere populær.

- For fem år siden var det årlige besøgstal cirka 300.000, og i 2018 kom der næsten 400.000 besøgende, fortæller Kim Ekstrøm.

Med prisen fulgte også en flot kage, som medarbejderne får serveret onsdag.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce