Annonce
Middelfart

Her er navnene til Rock Under Broen 2019: Kun danskere på plakaten - og helt nye toiletter

Et Rock Under Broen program med udelukkende danske navne og ingen gengangere fra 2018, blev onsdag middag præsenteret for de fremmødte i MG&BKs klubhus. - Folk får en superoplevelse fra start til slut, så de skal glæde sig rigtig meget, fortæller musik- og pladsansvarlig, Peter Zederkof.

Middelfart: Onsdag formiddag kunne folkene bag Rock Under Broen præsentere musikprogrammet for 2019, som består af udelukkende danske navne og uden gengangere fra 2018.

Når Rock Under Broen løber af stablen den 8. juni 2019, er det 31. gang, at der bliver fest og farver under broen ved Lillebælt.

Bent Frandsen, der er formand for Rock Under Broen, startede ud med at præsentere, at Rock Under Broen i år har lavet fire nye aftaler med med Middelfart Sparekasse, Middelfart Kommune, Tuborg og VLR, som bliver hovedsponsorer for 2019.

Derudover lagde Bent Frandsen også vægt på, at billetpriserne til Rock Under Broen ikke er steget, som det ellers gør sig gældende for mange af landets andre festivaller.

Programmet i 2019 byder på:


  • Magtens Korridorer
  • Rasmus Bjerg (John Mogensen)
  • DAD
  • Gnags
  • Nik & Jay
  • Anne Sanne Lis
  • The Minds of 99
  • Nephew

Næste års navne

Programmet for 2019 er blevet ekstraordinært hurtigt færdigt i år, så det kunne blive præsenteret for offentligheden.

- Vi har gjort os rigtig umage med at finde noget godt og blandet musik, som rammer alle aldersgrupper, lød fra det Peter Zederkof, der er musik- og pladsansvarlig til Rock Under Broen.

Det første navn, der blev præsenteret på onsdagens pressemøde, var Magtens Korridorer, som for nylig har udgivet en ny plade.
Rasmus Bjerg blev afsløret, som det næste navn, der med Peter Zederkofs beskrivelse var en slags garanti for, at publikum kunne synge med på samtlige numre fra start til slut.

Rasmus Bjerg, der er skuespiller, skal optræde med numre af John Mogensen.

Tredje band har tidligere optrådt til Rock Under Broen senest i 2017. DAD spiller også på Rock Under Broen til næste år, hvor man ifølge Peter Zederkof kan vente sig et stort sceneshow.

- De har så mange hits, at de kan give koncert i over 10 timer og kun spille deres egne hits, lød præsentationen fra Peter Zederkof, da han skulle præsentere Gnags.

En gruppe, der har delt vandene, men som er noget for alle aldersgrupper, er Nik og Jay, som har været med til festivallen i blandt andet 2014 og senest i 2017.

Derudover blev der også præsenteret en trio, som blev præsenteret som en nytænkning og som toppen af cremen af dansk musik.
Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen er også på plakaten for 2019.

Et andet band, der er på deres efterårstour lige nu, men som også lægger vejen forbi Rock Under Broen, er Minds of 99.
Nephew var sidste band, der blev præsenteret på plakaten.

- Det har været utrolig spændende at lave årets program. Vi er mange, der har været tidligt ude, så er der er blevet kæmpet lidt om navnene, men jeg har en god dialog med de fleste af kunstnerne, så det lykkes til sidst, lød det fra en tilfreds Peter Zederkof.

Nye tiltag

Udover et musikprogram med store danske navne, kan de besøgende til næste års Rock Under Broen også se frem til forbedringer af blandt andet toiletforholdene.

Alle toiletterne bliver skiftet ud, og der bliver udvidet til det dobbelte antal toiletter. Derudover er der også hyret et firma udefra, der kommer og rengører toiletterne undervejs.
På madfronten kan gæsterne se frem til, at der åbner et nyt street food område med ekstra madboder.

- Folk har tidligere klaget over at skulle stå i kø til madboderne, så nu bliver de udvidet til næste år, lød det fra Bent Frandsen, formand for Rock Under Broen, der også melder om flere meter i barerne for at mindre køen.

Kom gerne med din kommentar under denne artikel, hvad du tænker om musikprogrammet.

Følg med på frdb.dk i løbet af onsdagen, hvor vi følger op på musikprogrammet.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce