Annonce
Middelfart

Her er prisen: Det koster det at ansætte en ny kommunaldirektør i Middelfart

Går du med en kommunaldirektør i maven, så bliver stillingen slået op i Middelfart i løbet af efteråret. Den konstituerede kommunaldirektør Thorbjørn Sørensen (t.v.) med borgmester Johannes Lundsfryd (t.h.) ved sin side fik omkring 16 minutter i stolen under et meget kort byrådsmøde mandag aften. Foto: Daniel Kofoed.

Nordvestfyn: Middelfart Kommune skal have en ny kommunaldirektør, efter Steen Vinderslev 1. august startede i sit nye job i Furesø Kommune.

Mandag aften nikkede byrådspolitikerne ja til, at ansættelsesudvalget kan gå i gang med arbejdet om at finde en ny topchef for kommunens omkring 3700 medarbejdere.

Det bliver borgmester Johannes Lundsfryd, der kommer til at sidde for enden af bordet i udvalget, og han får følgeskab af politikerne Regitze Tilma (V), John Kruse (S), Morten Weiss Pedersen (K) og Mikkel Dragmose Hansen (SF).

Den konstituerede kommunaldirektør Thorbjørn Sørensen sidder også med sammen med fire øvrige ansatte.

Thorbjørn Sørensen takkede ja til den midlertidige post få dage efter Vinderslevs opsigelse.

- Vi har valgt at handle hurtigt, og vi håber, at vi har en ny kommunaldirektør på plads 1. december eller 1. januar (2020, red.), sagde borgmesteren, der hæftede sig ved, at det er et forholdsvis attraktivt job at blive kommunaldirektør i Middelfart, da kommunen går frem på en række områder.

Annonce

Bistand og annoncering

Det er ansættelsesudvalget, der godkender stillingsopslaget og udvælger kandidaterne blandt det kommende ansøgerfelt, men det er byrådet, der i sidste ende skal godkende en ny kommunaldirektør.

Pernille Gustafsson fra borgmesterforvaltningen i Middelfart Kommune oplyser til Fyens Stiftstidende, at rekrutteringsprocessen alt i alt kommer til at løbe op i knap 200.000 kroner.

Det er udgifter til konsulentydelser, annoncering og så videre i forbindelse med eksempelvis stillingsopslag og bistand i den videre proces.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Flere af byens virksomheder har taget spendér-bukserne på: Voucher-konkurrencer fortsætter

Annonce