Annonce
Erhverv

Her får de avis i indflyttergave

Line og Troels Hausnap Skov Svensson har ikke tidligere oplevet at få en indflyttergave fra en udlejer. Men det var tilfældet, da de rykkede ind i deres nye hjem på Kobbelvænget på Grundet. Foto: Mette Mørk
Line og Troels Hausnap Skov Svensson blev overraskede, da de flyttede ind i deres nye hjem på Grundet. Her stod udlejeren klar med indflyttergaver.
Annonce

Vejle: Der ventede Line og Troels Hausnap Skov Svensson lidt af en overraskelse, da de fredag middag fik nøglen til deres nye hjem og kom på plads hen over weekenden.

Med venners hjælp skulle fire trailerlæs tømmes for ejendele i nybyggeriet på Kobbelvænget, og da de trådte ind i deres nye hjem, stod en indflyttergave parat.

Udover en flaske vin og en adapter til stikkontakter havde udlejer Birch Ejendomme købt et halvt års abonnement på Vejle Amts Folkeblad, som samtlige lejere i de 193 nye boliger på Kobbelvænget får i indflyttergave. Det fik en positiv modtagelse.

- Vi har aldrig tidligere fået en indflyttergave fra en udlejer, og jeg blev vild glad for det. Vi læser ikke avis, men det kan godt være, at vi kommer til det. Det er dog ikke sikkert, at vi kommer til at forlænge abonnementet, når det udløber om et halvt år. Men jeg ville ikke afvise det, fortalte en overrasket Line Hausnap Skov Svensson.

Jeg tænker, at det virker meget imødekommende, at udlejeren giver en indflyttergave. Det virker, som om de er glade for os, og at vi ikke bare er endnu en lejer i rækken.

Line Hausnap Skov Svensson

Annonce

Virker imødekommende

Troels arbejder tæt på familiens nye hjem, mens Line arbejder i midtbyen. Så placeringen på Grundet passer dem noget bedre end deres hidtidige adresse i Løget Høj. Her har familien boet i lejlighed de seneste fire år, og de glæder sig til at skifte blokkene ud med et rækkehus på 127 kvadratmeter.

Det samme gælder parrets 12-årige datter Amanda, og førstehåndsindtrykket af deres nye hjem og udlejningsfirmaet er godt.

- Jeg tænker, at det virker meget imødekommende, at udlejeren giver en indflyttergave. Det virker, som om de er glade for os, og at vi ikke bare er endnu en lejer i rækken. På den måde kan man godt mærke, at det er et privat udlejningsfirma, siger Line Hausnap Skov Svensson.

Annonce

Vi er ikke bolighajer

Hos Birch Ejendomme afviser event manager Laila Vilstrup, at indflyttergaverne handler om at rette op på branchens generelle ry, hvor ord som udlejningshajer er flittigt benyttet.

- Vi er gedigne gode jyder. Ikke bolighajer, og vi har kørt med indflyttergaver i mange år og vil gerne vise, at vi er glade for vores lejere. De skal føle sig velkomne, og de skal vide, at vi er der for dem, siger Laila Vilstrup.

Birch Ejendomme

Silkeborg-virksomheden Birch Ejendomme opfører i alt 237 boliger på Kobbelvænget og Fyrretoften. Derudover skal selskabet i gang med at bygge 39 boliger i Grejs.

Selskabet har specialiseret sig i at bygge boliger til udlejning, og ofte sælger virksomheden projekterne videre til investorer. Blandt andet på Kobbelvænget er en del af boligerne allerede solgt, mens selskabet ofte fortsætter som administrator af lejemålene.

- Vi vil allerhelst beholde projekterne selv. Lige nu er markedet til, at mange investorer vil investere, og på den måde kan vi få råd til at starte andre projekter. Nogle projekter er solgt allerede i projektstadiet, og andre bliver solgt efter, de er færdige. Det kommer an på projektet og efterspørgslen, siger event manager hos Birch Ejendomme Laila Vilstrup.

Udover Grundet og Grejs forsøger udviklingsselskabet at finde andre områder i Vejle Kommune, hvor det kan bygge boliger.

- Vi er meget interesserede i at komme til Vejle, da vi ser et rigtig stort potentiale i kommunen. Har nogen jord til salg, er de velkomne til at kontakte os, siger Laila Vilstrup.

Annonce

Alle byer har en avis

Birch Ejendomme er et forholdsvist ungt ejendomsfirma, stiftet i 2010, og siden selskabet opførte sit første boligbyggeri i 2013, har Silkeborg-virksomheden opført 2300 boliger.

- Vi er sponsor for Silkeborg IF i superligaen, for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og Silkeborg Voel, og har også sponsorater i Randers og Horsens. Derfor giver vi typisk fodbold- eller håndboldbilletter i indflyttergave. Men vi bygger i mange andre byer, hvor vi ikke er sponsorer, og derfor lavede vi et forsøg med Midtjyllands Avis, hvor vi gav et avisabonnement i indflyttergave. Det blev taget virkelig godt imod af de fleste, og derfor tænkte vi, at vi ville fortsætte med det i de nye byer, vi kommer til. For alle byer har en avis, fortæller Laila Vilstrup.

Annonce

Skal tænke nyt

Hos Jysk Fynske Medier har medierådgiver Sussie Cosmos formidlet kontakten mellem Birch Ejendomme og Vejle Amts Folkeblad. Og det er ikke hver dag, at der lander en ordre på 193 nye avisabonnementer i mediekoncernens salgsafdeling.

Hun ser det som en ny måde at formidle avisen på.

- Det er en god og anderledes måde at sælge avis på, og her har vi mulighed for at ramme bredt. De folk, der flytter ind på Kobbelvænget, er både de unge, men også dem, der har solgt deres hus og nu vil bo til leje. Det er også nødvendigt, at vi som avis tænker nyt. Mange siger, at avisen er en uddøende race, men det tror jeg ikke på, siger Sussie Cosmos.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Langt flere end ventet er blevet podet: Flere tusinde lagde vejen forbi midlertidigt testcenter

Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

FC Fredericia

FC Fredericia kæmpede sig til en gylden sejr over storklubben Silkeborg

FC Fredericia For abonnenter

Genlæs livebloggen: FC Fredericia fælder overmagten fra Silkeborg efter flot indsats

Fredericia

Brandvæsenet på usædvanlig opgave: Reklameskilt otte meter over jorden rev sig løs

Annonce