Annonce
Fredericia

Udsigt til omkørsler: Her bliver der gravet i denne sommer

Fredericia Kommune har samlet de aktuelle vejarbejder på et kort, som kan ses på Fredericia Kommunes hjemmeside. Bliver der i løbet af sommeren givet yderligere gravetilladelser, så bliver de kommunikeret ud via facebook. Foto: Fredericia Kommune
Fredericia Kommune har udarbejdet en oversigt over sommerens trafikale udfordringer i forbindelse med gravearbejder. Håber at være klar med et digitalt overblik i nærmeste fremtid.
Annonce

Fredericia: I kølvandet på debatten om udsigt til langvarigt gravearbejde i Vesterbrogade har Fredericia Kommune nu lavet en oversigt over de vejarbejder, der har betydning for en stor del af trafikanterne i kommunen. Overblikskortet viser, hvilke veje der kan give trafikale gener hen over sommeren.

- Vi lytter selvfølgelig til det, når borgere og virksomheder efterspørger en bedre kommunikation om vej- og gravearbejde, senest i forbindelse med Fredericia Spildevands arbejde ved Indre Ringvej. Vi har derfor udarbejdet et samlet overblik over de vejarbejder, som ligger på centrale steder i kommunen og derfor også har betydning for mange trafikanter. Vi forventer ikke, at der kommer flere over sommeren, da der ved større opgaver skal søges om tilladelse i god tid. Det er selvfølgelig med de forbehold, der altid er, hvis der skulle opstå et akut problem, som skal løses her og nu, siger koncernchef René Olesen, Teknik & Miljø i en pressemeddelelse fra Fredericia Kommune.

Vi lytter selvfølgelig til det, når borgere og virksomheder efterspørger en bedre kommunikation om vej- og gravearbejde, senest i forbindelse med Spildevands arbejde ved Indre Ringvej.

Koncernchef for teknik og miljø i Fredericia Kommune René Olesen

Annonce

Digital løsning kommer

Forår og sommer er den helt store højsæson for vej- og gravearbejder, da det er den tid på året, hvor vejrforholdene er bedst. Derfor kan der over sommeren komme ansøgninger om tilladelse til mindre arbejder, der kan give mindre trafikale gener. De arbejder meldes løbende ud som normalt via kommunens Facebook-side.

Fredericia Kommune arbejder desuden på en digital løsning, som borgere og virksomheder kan få glæde af.

- Det er os, der får ansøgninger om gravetilladelser og efterfølgende udstikker dem. Når vi har givet gravetilladelserne, er det planen, at vi vil samle dem på et digitalt kort, så borgerne kan følge med, siger René Olesen til Fredericia Dagblad.

Ved at tage udgangspunkt i gravetilladelserne, sikrer man, at alle gravearbejder er indeholdt. Det vil omfatte arbejde, som både Fredericia Spildevand og Energi og andre forsyningsselskaber har sat i gang.

- Jeg håber, at vi kan være klar med et kort i det tidligere efterår. Vi skal være sikre på, at vi får gjort det rigtigt, siger René Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce