Annonce
Fredericia

Herslevborgere fejrer corona-venlig halloween: Børnene skal ikke snydes for slik

Lørdag 31. oktober fejres der halloween. I Herslev skal børnene imidlertid ikke ud at ringe på døre. På grund af coronavirus har borgerforeningen i stedet tilbudt at bringe slik ud til byens yngste. Genrefoto: Morten Pape
Selvom coronavirus kræver sine forbehold, betyder det ikke, at årets halloween droppes i Herslev. Her sørger borgerforeningen for, at byens yngste indbyggere kan få en sød oplevelse.
Annonce

Herslev: Som traditionen foreskriver, går udklædte børn rundt og ringer på husdørene, når halloween fejres 31. oktober.

I år bliver det imidlertid en smule anderledes i Herslev. På grund af coronavirus har borgerforeningen nemlig fundet på, at nogle af de voksne medlemmer fra Herslev Sogns Borgerforening i stedet afleverer slik til de tilmeldte børn på op til 12 år i sognet.

- I forvejen er vi begrænset af at afholde arrangementer på grund af corona, men folk betaler jo fortsat for at være en del af foreningen. Så for at tilgodese vores børn, valgte vi at lave halloween til noget helt anderledes i år, forklarer Anika Hjorth Jacobsen, der er kasserer i borgerforeningen.


I forvejen er vi begrænset af at afholde arrangementer på grund af corona, men folk betaler jo fortsat for at være en del af foreningen. Så for at tilgodese vores børn, valgte vi at lave halloween til noget helt anderledes i år.

Anika Hjorth Jacobsen, kasserer i Herslev Sogns Borgerforening


Hvordan det præcist kommer til at foregå er endnu ikke på plads, men der sørges naturligvis  for at overholde corona-retningslinjerne.

Én ting står dog klart.

- Børnene ikke kommer til at gå sukkerkolde i seng, understreger Anika Hjorth Jacobsen.

Knap 20 børn har tilmeldt sig begivenheden, hvor tilmeldingsfristen er overskredet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Nils Skeby er en modig mand

FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Fredericia For abonnenter

Sportsmarkedsføring kommer på dagsordenen i december - DF ønsker orientering og borgmester er klar

Annonce