Annonce
Sport

HFS sagde farvel med nederlag

- Jeg er meget tilfreds med vores efterårssæson, siger HFS-træner Søren Matz.
HFS var forn 2-0 mod Skanderborg, men smed sejren væk til sidst.

Horsens: HFS og Skanderborg havde begge sikret oprykning til jyllandsserie 1 inden lokalopgøret i Skanderborg, så det var uden større betydning, at Skanderborg vandt kampen med 3-2.

HFS var uden Søren Jochumsen, der var hentet op til bænken på superligaholdet, mens 18-årige Anton Christensen overtog målet på JS-holdet.

Daniel Piet Hansen var kampens bedste spiller. Han bragte HFS foran 1-0 efter 16 minutter og scorede også til 2-0 efter 56 minutter.

HFS dominerede totalt og burde have afgjort kampen.

Mod slutningen fik Skanderborg et frispark uden for feltet, og det sparkede Tais Hansen flot i mål til 2-1 i det 75. minut.

Kort efter løb Skanderborgs Tais Hansen lige gennem forsvaret og udlignede til 2-2 uden chance for Anton Christensen.

Skanderborg afgjorde kampen kort før tid med et mål fra midterlinien, scoret af Rasmus Dam Mortensen.

- Vi havde ikke set det komme, at Skanderborg kunne komme tilbage i kampen, men det havde kun kosmetisk betydning. Vi gik efter førstepladsen, men Odder vandt og blev nummer et i rækken, sagde HFS-træner Søren Matz.

- Vi rykker op i jyllandsserie 1 sammen med Agerbæk, Odder og Skanderborg og forventer at komme i pulje med Aarhus-holdene.

- Som oprykker har vi klaret os fint i efteråret. Jeg har været meget tilfreds med indsatsen, og ingen har meldt fra, så jeg forventer samme spillere til rådighed i foråret, sagde Søren Matz, der fortsætter som træner sammen med Johan Byrial Hansen og Jan Allan Müller.

Skanderborg-HFS 3-2 (0-1)

Jyllandsserien

Mål: 0-1 Daniel Piet Hansen (16.), 0-2 Daniel Piet Hansen (56.), 1-2 Tais Hansen (75.), 2-2 Tais Hansen (77.), 3-2 Rasmus Dam Mortensen (90.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce