Annonce
112

Himlen åbnede sluserne og gav store problemer i Trekantområdet: Vandet har svært ved at løbe væk

Annonce

Trekantområdet: Fredag væltede regnen ned over Trekantområdet, som endnu engang havde svært ved at tage imod vandmasserne. Især Vejle og Kolding blev hårdt ramt.

- Fredericia har ikke været særlig hårdt ramt. Det var særligt Kolding og Vejle på grund af åerne, som løb over bredderne. Det gav vand, som strømmede mod husene og nogle steder ind i husene. I Fredericia gav det mest vand på vejbanerne, fortæller operationschef ved Trekantbrand Casper Christensen.

Vandet gav derfor mange opkald til Trekantbrand. Regnen stoppede omkring midnat.

- Så nu ser vi over en bred kam, at vandet er på vej væk. Men jorden er mættet nu, så det tager tid. I Kolding pumper vi vand væk fra vejen, og i Vejle er det omkring åen og sluserne, fortæller operationschefen.

Foto: Local Eyes
Annonce

Vand i kældre

Dagen derpå er det gået op for nogle borgere, at de har vand i kælderen. Det giver nogle ekstra opkald til Trekantbrand.

- Vi får mange opkald fra borgere med vand i kælderen, som tror, det er brandvæsnets opgave at løse, men det er en forsikringssag, så det er forsikringsselskabet, de skal have fat i, fortæller Casper Christensen.

Lørdag morgen rykkede Trekantbrand ud til flere mindre færdselsuheld og forurening på veje i Trekantområdet, hvilket i flere tilfælde skyldes vand på vejen.

Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Fredericia

Slut med fest og farver efter midnat?: To lokale barejere ser flest fordele ved tidligere lukketid

Annonce