Annonce
Sport

Hjerteproblemer holder VB-angriber ude på ubestemt tid

Raphael Dwamena har sandsynligvis pillet sin sidste kamp for VB. Arkivfoto: Mette Mørk
Raphael Dwamena har fået problemer med hjertet, og i den nærmeste fremtid er der hverken træning eller kamp på programmet for den 25-årige angriber.
Annonce

Vejle: Vejle Boldklub må undvære angriberen Raphael Dwamena.

Raphael Dwamane har igen fået problemer med hjertet, og derfor er han ude på ubestemt tid.

Det er uregelmæssigheder i den Raphael Dwamenas hjerterytme, som betyder, at han tvinges en pause. Pausen bliver ifølge Henrik Tønder, administrerende direktør i Vejle Boldklub, på ubestemt tid.

Raphael Dwamane gennemgik i januar en hjerteoperation og fik indopereret en cardioverter-defibrillator, som stabiliserer hjertet, hvis der opstår uregelmæssigheder i hjerterytmen.

- I vores aftale med Dwamena findes nogle klart definerede retningslinjer for, om han kan spille eller ej, siger Henrik Tønder.

Det er retningslinjer, som er udarbejdet med hjælp fra den schweiziske hjertespecialist, der undersøgte Raphael Dwamena i forbindelse med sommerens klubskifte, da angriberen kom til VB fra den spanske klub Levante.

- Afgørelsen er truffet ud af et sundhedsmæssigt synspunkt, siger Henrik Tønder.

Raphael Dwamena har det godt og opholder sig fortsat i Vejle, men han indgår ikke længere i den daglige træning i Vejle Boldklub. Han spillede med i VB’s fem første kampe i denne sæson og scorede to gange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Bent Jensen måtte rykke kommunen: Aftale med håndboldklub på plads efter usædvanligt forløb

Annonce