Annonce
Navne

HK Sydjylland har fået pladen fuld af formænd

Ole Kjær blev genvalgt som formand for HK Sydjylland, der nu også har fået sat navne på alle afdelingsformænd. Generalforsamlingerne har været udskudt på grund af corona. Arkivfoto: Steen Rasmussen
Annonce

Vejle/Trekantområdet: HK Sydjylland gennemførte onsdag i sidste uge hele tre generalforsamlinger på samme aften og har derfor nu sat navn på alle fem formænd i afdelingen.

De fem formænd er til de fire sektorer, som fagforeningen er delt op i, samt afdelingens fællesformand.

På de tre generalforsamlinger var der genvalg til Ole Kjær som formand for HK Sydjylland samt til Hanne K. Mathiasen som formand for HK Handel Sydjylland.

Endelig blev Dorthe Vestergaard valgt som formand for HK Kommunal Sydjylland. Dorthe Vestergaard har været konstitueret i rollen siden januar, hvor den daværende formand, Lene Roed, på HK Kommunals kongres blev valgt til formand for alle kommunalt ansatte HK'ere i hele Danmark.

U dover de tre er Annette Godsvig Laursen blevet genvalgt som formand for HK Stat Sydjylland, mens Henny Fiskbæk blev genvalgt som formand for HK Privat Sydjylland 7. marts, inden corona og nedlukninger kom i vejen for de øvrige formandsvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Annonce