Annonce
Fredericia

Hokus pokus, trafik i fokus: Hvilket trafikspørgsmål skal vi jagte svaret på?

Hvorfor bliver indkørsel forbudt-skiltet ved Krogsagervej ikke respekteret? Det undrer en læser sig over, og nu kan du være med til at bestemme, hvad Fredericia Dagblad skal skrive om næste gang. Se afstemningen i bunden af artiklen. Arkivfoto: Kenneth Klingenberg

Fredericia: Har du undret dig over manglende tilkørselsesmuligheder, når nye butikker skyder op, eller savner du en støtte, så du kan hvile foden, mens du som cyklist holder for rødt?

Måske er du også generet af, at indkørsel-forbudt-skiltningen ikke respekteres på Krogsagervej eller undrer du dig over, at der flere steder er så dårlige udsigtsforhold, når man skal ud fra en vej?

Fire læsere har stillet os trafik-spørgsmål, og nu kan du være med til at bestemme, hvad Fredericia Dagblad skal undersøge næste gang. Tidligere har vi skrevet om alt fra affald og corona-testkapacitet til plastikkens skæbne efter sortering. Historier, der er blevet til på baggrund af læserspørgsmål.

Annonce

Afstemningen løber fra 9. juni og frem til 14. juni. Det spørgsmål, der høster flest klik, kaster en af vores journalister sig over i nærmeste fremtid. Svaret kan du efterfølgende læse på frdb.dk.

Har du derimod et helt femte spørgsmål, du godt kunne tænke dig, vi jagtede svaret på, så kan du stille det direkte i spørgeboksen, som du finder på https://spoerg.frdb.dk/

De spørgsmål, der ikke vinder denne afstemningsrunde, ryger retur i vores støt voksende bunke af læserspørgsmål. Ingen spørgsmål bliver aldrig stillet forgæves.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Socialdemokraterne har valgt: Her er dem, du kan stemme på til november

Fredericia

Fynboer fortæller det gerne: Men Fredericia Kommune svarer ikke på konkret spørgsmål om topchef

Annonce