Annonce
Fredericia

Holdet er sat: Snart slår tøjbutik i Gothersgade døren op

Iben Bojsen og Sanne Jochumsen, der bærer titlerne som henholdsvis butikschef og -assistent, havde fredag deres første arbejdsdag hos Noa Noa. Torsdag 10. december fejrer de, at butikken i Gothersgade 8 åbner. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Torsdag 10. december fejrer dame- og børnetøjskæden Noa Noa åbningen af sin nye butik i Gothersgade.
Annonce

Fredericia: De første stykker tøj er så småt kommet på plads, da avisens udsendte fredag besøger tøjbutikken Noa Noa.

I det aflange butikslokale i Gothersgade 8 har håndværkere henover den seneste tid arbejdet for at gøre klar til indflytning. Mannequindukker, billeder og anden udsmykning er således kommet op, mens det vigtigste - varerne - endnu er på vej på sin rette plads.

Men det kommer de inden torsdag 10. december, hvor butikken fejrer den nye åbning med besparelser på samtlige varer i butikken.

Annonce

Mandskabet klar

- Det er dejligt at være med til at starte noget nyt op, konstaterer Iben Bojsen, der er nyansat som butikschef i Noa Noa-butikken.

Sammen med butiksassistent Sanne Jochumsen udgør hun makkerparret, man som handlende kommer til at møde i butikken i størstedelen af åbningstiden. Derudover er der ansat to unge kvinder, som også hjælper til i butikken.

Der er kommet styr på rammerne i lokalet, hvor tøj- og livsstilsbutikken Simple Living tidligere holdt til. I den inderste del af butikken kan kunder handle baby- og børnetøj. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Iben Bojsen kommer med erfaring som butikschef i tøj- og undertøjsbutikker i Kolding gennem de seneste 20 år, mens Sanne Jochumsen er et velkendt ansigt i Fredericia, hvor hun i mange år har arbejdet selvstændig som frisør, inden hun er kommet ind i tøj- og modebranchen.

- Jeg gik en tur i byen torsdag for at lære den endnu bedre, og jeg har kun fået positive indtryk. Her er en rigtig god aktivitet, siger Iben Bojsen.

Annonce

Glæder sig

Butikken i Fredericia bliver nummer 32 for kæden, som også har butikker i Tyskland, Norge og Sverige.

Noa Noa sælger modetøj til kvinder i alle størrelser. Derudover får butikken en afdeling for de yngre, hvor man kan handle tøj til både drenge og piger i alderen 0-12 år.

Noa Noa er placeret mellem to andre dametøjsbutikker i Gothersgade - Only og Vero Moda. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Med åbningen lige inden jul håber Sanne Jochumsen og Iben Bojsen på at lange nogle julegaver over disken. Er man som mand på udkig efter en gave til sin bedre halvdel, er der ligeledes hjælp at hente.

- Vi har allerede oplevet, at folk på Facebook har skrevet, at de glæder sig til, vi åbner. Så vi ser frem til at møde dem og alle andre, når vi slår døren op og byder velkommen, siger Iben Bojsen.


Vi har allerede oplevet, at folk på Facebook har skrevet, at de glæder sig til, vi åbner. Så vi ser frem til at møde dem og alle andre, når vi slår døren op og byder velkommen.

Iben Bojsen, butikschef i Noa Noa i Gothersgade


Foruden rabatter kan handlende nyde lidt godt til ganen i forbindelse med åbningsfejringen, der begynder torsdag fra klokken 10. Af hensyn til coronasmitte har butikken valgt, at der maksimalt må være 20 personer i butikken ad gangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny daginstitution skaber debat: Placering i Madsby er langtfra sikker, fastslår DF

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

Fredericia

Podernes ilddåb begyndte roligt: - Det eneste, vi ikke er lært op i, er, hvad vi skal lave, når der ikke er nogen, vi kan teste

Annonce