Fredericia: Fredericia Golf Club har fået ny forpagter. Valget faldt på Din Madpartner - Mad med Personlighed på Fredericiavej 441 i Børkop.
Cateringfirmaet overtager forpagtningen af golfklubbens restaurant per 15. marts.
Pernille Jul Nielsen har 13 års erfaring i restaurationsbranchen, blandt andet i Restaurant Skyttehuset og som indehaver i restauranten i Vejle Golf Club i syv år. Og ifølge Erik Ipsen, formand i Fredericia Golf Club, var sidstnævnte vigtigt for klubben.
- Vi havde fem seriøse ansøgere og derudover en håndfuld, som synes, det kunne være sjovt at forpagte en restaurant i en golfklub. Vi havde tre af de fem til samtale, og valget faldt på Pernille Jul Nielsen, fordi hun har forståelse for det sociale liv, der er i en golfklub, siger Erik Ipsen.
Åbent syv dage om ugen
Åbningstiderne i restauranten i Fredericia Golf Club bliver:
- Mandag og fredag fra klokken 11 til klokken 20.
- Tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 11 til klokken 22.
- Lørdag og søndag fra klokken 11 til klokken 17.
- Klubben tæller godt 900 medlemmer. For dem gælder det, at det sociale i klubben er lige så vigtigt som spillet, siger Erik Ipsen.
Han glæder sig derfor over, at man har fået en forpagter, der vil det samme som klubben.
Erik Ipsen, formand for Fredericia Golf ClubVi havde tre af de fem ansøgere til samtale, og valget faldt på Pernille Jul Nielsen, Din Madpartner, fordi hun har forståelse for det sociale liv, der er i en golfklub
- Det, at medlemmerne kan få noget godt at spise i klubbens restaurant. Og at man samme sted kan holde sine fester, har været vigtigt for os, siger formanden.
Kulinariske aftener
Pernille Jul Nielsen siger, at restauranten i golfklubben fremover får både et menukort til frokost og et menukort om aftenen.
Indehaveren af Din Madpartner - Mad med personlighed slår også på, at hun har fundet den helt rigtige bestyrer til "sin" nye restaurant.
- Sarah har det drive, der skal til for at bestyre en restaurant i en golfklub. Og så kommer hun jo til at skulle arbejde tæt sammen med to af mine kokke, Karsten Thomsen og Kenneth Thomsen, ligesom hun også kan trække på den erfaring, jeg har taget med fra mine syv år i restauranten i Vejle Golf Club.
I golfklubbens restaurant er der plads til godt 150 spisende gæster, og udover at servicere klubbens medlemmer, både når de har været på golfbanen og i forbindelse med deres familiefester, er Pernille Jul Nielsen klar med en række nye tiltag.
- Vi forventer, at vi også vil invitere til nogle forskellige arrangementer, blandt andet gourmet-aftener, ligesom vi også har en ide om, at det lokale erhvervsliv er interesseret i at holde nogle af sine arrangementer hos os, siger Pernille Jul Nielsen.