Annonce
112

Opdateret: Ejer til hund er fundet

Hunden er fundet i Erritsø, og ejeren efterlyses via politiet.

Opdateret klokken 15.30

Fredericia: Torsdag formiddag bragte Sydøstjyllands Politi en efterlysning, da en hund var blevet fundet i Erritsø.

Nu er ejeren fundet, oplyser politiet på Twitter.

I forbindelse med den første efterlysning skrev politiet.

- Det er formentlig en hollandsk turist, der ejer den, da den har hollandsk chip. Kan du hjælpe med at få hunden tilbage til ejeren? spørger politiet på Twitter.

Hunden opholdt sig på Søndergård Hunde og Kattepension i Seest, og her er den blevet hentet. Pensionen oplyser på sin Facebook-side:

- Hundesitter har hentet hunden, og lovet at passe godt på ham til ejer kommer hjem fra ferie.

Her oplyser man desuden, at hunden er af racen engelsk staff terrier.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce