Annonce
Fredericia

Hop, hop, hop: Lørdag den 4. maj tager Madsby ny trampolin-park i brug

Trampolinerne kom straks i brug. Her prøver varehuscheferne Allan Riis, Føtex i Prinsessegade, og Thor Mosegaard, Føtex Venusvej, en af de små solide trampoliner. Salling Fondene har bevilget de 250.000 kroner til projektet. Foto: Marianne Husted
Stort nyt hoppe-område midt i mooncar-området bliver indviet lørdag den 4. maj.

Fredericia: Man kan gynge, sejle, rutsje og køre i mooncars i Madsby. Men man har ikke kunnet hoppe. I hvert fald ikke på trampoliner.

Det bliver der til gengæld rigelig mulighed for, når Madsby Legepark lørdag den 4. maj tager sit nyt trampolin-område i brug. Hele fem trampoliner er blevet placeret på grønne græsstykker mellem mooncar-banerne.

Annonce

Tog, kagemænd og musik ved indvielsen

Madsbyparkens nye trampoliner indvies kl. 14 lørdag den 4. maj.

Lars Ejby Pedersen, formand for kultur- og idrætsudvalget, klipper snoren til det nye anlæg.

Kl. 12.30 kører Madsbytoget fra Føtex i Prinsessegade mod Madsbyparken.

Kl. 13:30 kører Madsbytoget fra Føtex på Venusvej mod Madsbyparken.

6. Juli Garden ledsager Madsbytoget fra Føtex i midtbyen frem til Landsoldatpladsen, og garden optræder igen i Madsby Legepark.

Føtex-varehusene vil servere kaffe, juice og kagemænd til alle, der har lyst til at deltage i indvielsen.

Salling-donation

Det er en donation fra Salling Fondene, som har gjort det nye lege-område muligt. Sidste sommer gik Føtex i Prinsessegade og Føtex på Venusvej sammen om at søge i alt 250.000 kroner til projektet i Madsby Legepark.

Teamleder Kim Ekstrøm, Madsby Legepark, var blandt dem, som skulle pitche projektet på det legendariske kontor, som tilhørte Salling-gruppens stifter og nu afdøde Herman Salling. Det var i bedste "Løvernes Hule"-stil, og det var så over bevisende, at pengene blev bevilget.

Det glæder Allan Riis, varehuschef i Føtex Prinsessegade, og den kommende varehuschef hos Føtex Venusvej, Thor Mosegaard, sig over. De har personligt brugt parken med deres børn, og det støtter Salling Fondenes formål med at donere til projekter, som er for alle.

Bro over til hoppeland

Der bliver også bygget en bro over mooncar-bane og videre til trampolinerne, så de mindste kan komme sikkert over til det nye hoppeland. Det er parkens bygmester gennem mange år, Jens Christian Jensen, der står for det, ligesom han sørger for, at det hele er i forsvarlig sikkerhedsmæssig stand.

Lars Landry Lynge, leder af Sport & Leg, påpeger, at der er tænkt samvær ind i det nye trampolin-område. To af trampolinerne er så store, at både "Allan, Mohammad og Lise" skulle kunne hoppe på en gang. De er også så solide, at det stort set vil være umuligt at ødelægge dem.

Jens Christian Jensen har været den praktisk ansvarlige for det nye område. Legeredskaberne er leveret af Tress i Skanderborg. Her kigger han, de to varehuschefer Thor Mosegaard og Allan Riis, teamleder Kim Ekstrøm og Lars Landry Lynge, Sport & Leg, nærmere på det nye legeområde. Foto: Marianne Husted
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ungt plejefirma afviser dumping: - Vi lægger en pris, så vi kan drive en virksomhed

112

Så du noget?: Vidner til indbrud søges

Læserbrev

Vi mennesker er slet ikke ufejlbarlige - og E-coli kommer fra byspildevand

Læserbrev: Hver gang emnet er vandmiljø, kigger man på de marker, der skråner ned mod bæltet/fjorden og siger "uha", for de marker får mindst én gang om året gødning, der passer til de afgrøder, samfundet høster for at overleve. Kigger man så ved siden af markerne bare ved Lillebælt, ligger der noget, der svarer til en grisestald med 50.000 grise, Fredericia. Hvor mange toiletskyl om dagen? Der er rensningsanlæg, ja, og det synes utopisk at overdimensionere dem så meget, at de kan omsætte 100 pct. Hvor mange procents omsætning er acceptabelt ved daglig drift, ved spidsbelastninger? Der er ingenting, der "bare" forsvinder, og renset kloakvand er ikke kemisk rent vand! Man kan dyrke bakterier og ændre kemiske forbindelser, men intet forsvinder - alt er et eller andet sted i kredsløbet. Det her gælder ikke kun vores nærområde, det er fælles endestation. Nogle steder separerer man kloak og regnvand, en god idé, men sjovt nok er man begyndt at bruge forskellig farve rør til de to ting, og rørfarven i sig selv hindrer ikke fejlkobling eller retter op på gamle fejl. Vi mennesker er slet ikke ufejlbarlige - og E-coli kommer fra byspildevand. Hvor tager man prøver af vandet - ude i det fri vand, ud for rensningsanlægget, i åen eller i drænrørene på marken?? Ud over at tænke sig bare lidt om kan man også kigge med, når der dumpes slam i Lillebælt ud for Trelde Næs. Den "fint" farvede og lange hale fra dumpningen viser, at slammet ikke bare graver sig selv ned i bunden - det er sikkert også bare landbrugets skyld, eller...

112

Dramatisk påkørsel ender med udvisningsdom: 29-årig med afghanske rødder anker

Fredericia For abonnenter

Hjemmepleje i udbud: Derfor har kommunen valgt nyt selskab

Annonce