Annonce
Fredericia

Hop, hop, hop: Lørdag den 4. maj tager Madsby ny trampolin-park i brug

Trampolinerne kom straks i brug. Her prøver varehuscheferne Allan Riis, Føtex i Prinsessegade, og Thor Mosegaard, Føtex Venusvej, en af de små solide trampoliner. Salling Fondene har bevilget de 250.000 kroner til projektet. Foto: Marianne Husted
Stort nyt hoppe-område midt i mooncar-området bliver indviet lørdag den 4. maj.

Fredericia: Man kan gynge, sejle, rutsje og køre i mooncars i Madsby. Men man har ikke kunnet hoppe. I hvert fald ikke på trampoliner.

Det bliver der til gengæld rigelig mulighed for, når Madsby Legepark lørdag den 4. maj tager sit nyt trampolin-område i brug. Hele fem trampoliner er blevet placeret på grønne græsstykker mellem mooncar-banerne.

Tog, kagemænd og musik ved indvielsen

Madsbyparkens nye trampoliner indvies kl. 14 lørdag den 4. maj.

Lars Ejby Pedersen, formand for kultur- og idrætsudvalget, klipper snoren til det nye anlæg.

Kl. 12.30 kører Madsbytoget fra Føtex i Prinsessegade mod Madsbyparken.

Kl. 13:30 kører Madsbytoget fra Føtex på Venusvej mod Madsbyparken.

6. Juli Garden ledsager Madsbytoget fra Føtex i midtbyen frem til Landsoldatpladsen, og garden optræder igen i Madsby Legepark.

Føtex-varehusene vil servere kaffe, juice og kagemænd til alle, der har lyst til at deltage i indvielsen.

Annonce

Salling-donation

Det er en donation fra Salling Fondene, som har gjort det nye lege-område muligt. Sidste sommer gik Føtex i Prinsessegade og Føtex på Venusvej sammen om at søge i alt 250.000 kroner til projektet i Madsby Legepark.

Teamleder Kim Ekstrøm, Madsby Legepark, var blandt dem, som skulle pitche projektet på det legendariske kontor, som tilhørte Salling-gruppens stifter og nu afdøde Herman Salling. Det var i bedste "Løvernes Hule"-stil, og det var så over bevisende, at pengene blev bevilget.

Det glæder Allan Riis, varehuschef i Føtex Prinsessegade, og den kommende varehuschef hos Føtex Venusvej, Thor Mosegaard, sig over. De har personligt brugt parken med deres børn, og det støtter Salling Fondenes formål med at donere til projekter, som er for alle.

Annonce

Bro over til hoppeland

Der bliver også bygget en bro over mooncar-bane og videre til trampolinerne, så de mindste kan komme sikkert over til det nye hoppeland. Det er parkens bygmester gennem mange år, Jens Christian Jensen, der står for det, ligesom han sørger for, at det hele er i forsvarlig sikkerhedsmæssig stand.

Lars Landry Lynge, leder af Sport & Leg, påpeger, at der er tænkt samvær ind i det nye trampolin-område. To af trampolinerne er så store, at både "Allan, Mohammad og Lise" skulle kunne hoppe på en gang. De er også så solide, at det stort set vil være umuligt at ødelægge dem.

Jens Christian Jensen har været den praktisk ansvarlige for det nye område. Legeredskaberne er leveret af Tress i Skanderborg. Her kigger han, de to varehuschefer Thor Mosegaard og Allan Riis, teamleder Kim Ekstrøm og Lars Landry Lynge, Sport & Leg, nærmere på det nye legeområde. Foto: Marianne Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Formodet serietyv på spil hos lokale arbejdspladser: Virksomhed fik besøg i frokostpausen

Kolding

Truende ægtemand videofilmer hustruens hjemmehjælpere: Nu nægter de at komme i hjemmet

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Annonce