Annonce
Fredericia

Hotel får god modtagelse i havnegrillen

I visualiseringen af det kommende B&B Hotels kommer hotellet til at tage sig sådan ud, når man kigger på det fra området ved havnegrillen på den anden side af Oldenborggade. Visualisering: Links Arkitekter
Jo mere liv jo bedre, lyder meldingen fra både ejer og kunder. På de sociale medier får et kommende hotel i Oldenborggade også tommelfingeren i vejret.

Fredericia: "Det er kun godt, at der sker noget". "Et hotel er rigtig fint på det sted". Sådan lyder meldingen over ristede pølser og medister ved frokosttid i Havnegrillen i Kanalbyen.

Rundt om bordene er der kun positive toner over, at Fredericia har udsigt til at få et nyt hotel på den anden side af Oldenborggade.

- Et hotel er helt fint med mig. Jo mere liv, der kommer til området, jo bedre for mig, siger ejer af Havnegrillen Tommy Jensen.

Han kan sandsynligvis også se frem til ekstra gang i sin butik, når B&B Hotels slår dørene op i september 2020, hvis alt går efter planen. Hotellet skal ikke have restaurant, men vil tilbyde gæsterne morgenmad.

Annonce
Et hotel - det er fint. Jo mere liv jo bedre.

Grillbarejer Tommy Jensen

Nyt er velkomment

På de sociale medier er tonerne også stort set kun positive over nyheden om hotellet med 83 værelser.

- Det bliver hyggeligt. Alt nyt er velkomment i mit gamle kvarter, skriver Ilse Økjær Asmussen på avisens facebook-side.

Christian Olesen er enig:

- Det passer da fint ind der uden at genere for meget. Hvis det kan holde sig i 4 etager er det ikke ret meget mere dominerende end de bygninger ved siden af, skriver han, mens en nabo er mere tilbageholdende ved udsigten til hotelbyggeri.

Naboerne har for nylig modtaget høringsbrev om projektet og har frem til 27. maj til at komme med kommentarer til Fredericia Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce