Annonce
Erhverv

Hotelkæde vil bygge i Fredericia: - Byen har et stort potentiale

Om halvandet år kan et helt nyt hotel stå klar i Oldenborggade, hvis alt klapper. Den franskejede hotelkæde håber byggetilladelsen kan være i hus til sommer, så der kan tages 1. spadestik til september. Visualisering: B&B Hotels
Fransk hotelkæde vil opføre et hotel med plads til 83 værelser i Oldenborggade. Første skridt er at høre, hvad naboerne siger til projektet.

Fredericia: Et hotel med 83 senge i fire etager er på vej til at blive realiseret i Oldenborggade. Bag projektet står den franske hotelkæde B&B Hotels. Indtil videre har projektet fået opbakning fra politikerne i by- og planudvalget, som er blevet orienteret om projektet.

Det samme er de naboer, der kan forventes at blive berørt af hotelprojektet. Der er netop nu en nabohøring i gang. Den afsluttes den 27. maj. Når høringsprocessen er overstået er næste fase for hotelkæden at sikre sig byggetilladelse til det fire etagers byggeri med Kanalbyen som nærmeste genbo. Kommuneplanen for området giver mulighed for at opføre hotel.

Der har været arbejdet på planerne i flere år med blandt andet drøftelser med kommunale topfolk og grundige branchevurderinger.

- Vi har valgt Fredericia, fordi vi kan se, at byen har et stort potentiale, som er i fuld gang med at blive udfoldet. Vores mål har været en placering i Oldenborggade, hvor det er er let at komme til, der er fine parkeringsforhold og et udvalg af cafeer og restauranter tæt på, siger direktør for B&B Hotels i Norden Frans Barkler.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Minut for minut: Suveræne FC Fredericia knuser Nykøbing FC i overlegen sejr 

Annonce