Annonce
Fredericia

Hurtig proces på kort byrådsmøde: To projekter sendt i høring

Endnu en gang foregik byrådsmødet som et videomøde. Screenshot: Youtube
Under 10 minutter varede tirsdagens korte byrådsmøde. Nu kan borgere og interessenter snart komme med input til forslagene i løbet af otte ugers høringsperiode.
Annonce

Fredericia: Politikerne i Fredericia Byråd mødtes tirsdag til endnu et online byrådsmøde.

På programmet var godkendelsen af to sager fra by- og planudvalget, der begge blev sendt videre til otte ugers offentlig høring.

Det skete efter korte redegørelser fra udvalgsformand Steen Wrist Ørts (S), og da det ikke var andre punkter på den korte dagsorden, var videomødet klaret på under 10 minutter.

Første punkt omhandlede planerne om at udnytte 63.000 kvadratmeter ved havnen til blandt andet håndtering af gods og trailerparkering. Her lagde Steen Wrist Ørts vægt på, at det er afgørende, at pladsen på havnen udnyttes så effektivt som muligt.

- Det her frigiver plads andre steder på havnen til at lave havneaktiviteter der, sagde han.

Også et forslaget til en ny lokalplan for en del af Kanalbyen blev godkendt, så interesserede parter kan komme med deres indput, inden planen kan endeligt godkendes politisk om et par måneder.

- Jeg synes - og jeg tror også, jeg kan tale på vegne af udvalget, at det her er et meget flot projekt. Det understøtter byrådets ønske om både bosætning, men også et ønske om at vores bymidte skal være vækstmotoren i det, lød det fra Steen Wrist Ørts om forslaget, der indeholder planer om lejelejligheder, rækkehuse og byhuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce