Annonce
Middelfart

Hurtigskak i byrådssalen: Tre danske verdensmestre gæster Middelfart-turnering

Curt Hansen er en af de tre tidligere verdensmestre, der lægger vejen forbi skakturneringen i byrådssalen i Middelfart 18. januar. Foto: Yilmaz Polat
Annonce

Middelfart: Set med danske skak-briller er det efter sigende et helt særligt lineup, som Middelfart Skakklub præsenterer til hurtigskakturnering i byrådssalen lørdag 18. januar.

Tre tidligere danske verdensmestre i skak lægger vejen forbi turneringen, som løber af stablen klokken 10-18. Den første er Curt Hansen, som blev juniorverdensmester i 1984, og hernæst er det Jens Kristiansen, som blev seniorverdensmester i 2012, og Jørn Sloth, verdensmester ved 8. VM i korrespondanceskak, som blev spillet fra 1975 til 1980.

Det er første gang, at de tre verdensmestre stiller op i samme turnering, siden de vandt deres mesterskaber.

- Vi er glade for, at Middelfart Skakklub er lykkedes med at stable en sådan turnering på benene, og jeg glæder mig personligt til at spille i min hjemby med dette skak-setup, lyder det fra Jørn Sloth i en pressemeddelelse.

Skakturneringen vil blive spillet som en ikke-ratet, modificeret schweizer-hurtigskakturnering med 20 minutter plus fem sekunders betænkningstid per spiller.

Der vil være en garanteret førstepræmie på 1500 kroner i turneringen og rating-præmier, og deltagerantallet er begrænset til 40.

Turneringen afvikles i samarbejde med Danske Bank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce