Annonce
112

Husejer kom hjem til indbrud – tyve stak af i grå Renault

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Torsdag formiddag fik en villaejer på Trelde Næsvej sig lidt af en overraskelse, da han kom hjem. Fra hans grund kørte i det samme nemlig en grå Renault, hvori der sad to mænd – iført grå hættetrøjer. Da ejeren kom ind i sit hus, kunne han konstatere, at der manglede adskilligt inventar.

PH-lamper, smykker, en Kay Bojesen-figur, andre træfigurer og sølvtøj var forsvundet fra huset. Manden kunne ikke beskrive bilen yderligere, men han fik nummerpladen. Den oplysning gav han videre til politiet, som ikke på nuværende tidspunkt ønsker at dele oplysningerne med offentligheden.

Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen klokken 10.45.

To mindreårige drenge – en 14-årig og en 13-årig – gjorde sig torsdag klokken 12 til butikstyve – og i princippet også bedragere. I Superbrugsen på Nymarksvej blandede de to drenge en pose slik, printede prismærket ud, hvorefter de fyldte mere i posen. Det er ulovligt, og drengene er derfor blevet sigtet for butikstyveri. Sagen er blevet overgivet til de sociale myndigheder.

Desuden oplyser Ole Eckholt fra Sydøstjyllands Politi, at en ukendt person fredag morgen fik øretæver et ukendt sted omkring Volden. Vagtcentralen modtog meldingen klokken 07.53. Det skulle angiveligt været sket omkring ”Skuret”.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ungt plejefirma afviser dumping: - Vi lægger en pris, så vi kan drive en virksomhed

112

Så du noget?: Vidner til indbrud søges

Læserbrev

Vi mennesker er slet ikke ufejlbarlige - og E-coli kommer fra byspildevand

Læserbrev: Hver gang emnet er vandmiljø, kigger man på de marker, der skråner ned mod bæltet/fjorden og siger "uha", for de marker får mindst én gang om året gødning, der passer til de afgrøder, samfundet høster for at overleve. Kigger man så ved siden af markerne bare ved Lillebælt, ligger der noget, der svarer til en grisestald med 50.000 grise, Fredericia. Hvor mange toiletskyl om dagen? Der er rensningsanlæg, ja, og det synes utopisk at overdimensionere dem så meget, at de kan omsætte 100 pct. Hvor mange procents omsætning er acceptabelt ved daglig drift, ved spidsbelastninger? Der er ingenting, der "bare" forsvinder, og renset kloakvand er ikke kemisk rent vand! Man kan dyrke bakterier og ændre kemiske forbindelser, men intet forsvinder - alt er et eller andet sted i kredsløbet. Det her gælder ikke kun vores nærområde, det er fælles endestation. Nogle steder separerer man kloak og regnvand, en god idé, men sjovt nok er man begyndt at bruge forskellig farve rør til de to ting, og rørfarven i sig selv hindrer ikke fejlkobling eller retter op på gamle fejl. Vi mennesker er slet ikke ufejlbarlige - og E-coli kommer fra byspildevand. Hvor tager man prøver af vandet - ude i det fri vand, ud for rensningsanlægget, i åen eller i drænrørene på marken?? Ud over at tænke sig bare lidt om kan man også kigge med, når der dumpes slam i Lillebælt ud for Trelde Næs. Den "fint" farvede og lange hale fra dumpningen viser, at slammet ikke bare graver sig selv ned i bunden - det er sikkert også bare landbrugets skyld, eller...

112

Dramatisk påkørsel ender med udvisningsdom: 29-årig med afghanske rødder anker

Fredericia For abonnenter

Hjemmepleje i udbud: Derfor har kommunen valgt nyt selskab

Annonce