Annonce
112

Husejer kom hjem til indbrud – tyve stak af i grå Renault

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Torsdag formiddag fik en villaejer på Trelde Næsvej sig lidt af en overraskelse, da han kom hjem. Fra hans grund kørte i det samme nemlig en grå Renault, hvori der sad to mænd – iført grå hættetrøjer. Da ejeren kom ind i sit hus, kunne han konstatere, at der manglede adskilligt inventar.

PH-lamper, smykker, en Kay Bojesen-figur, andre træfigurer og sølvtøj var forsvundet fra huset. Manden kunne ikke beskrive bilen yderligere, men han fik nummerpladen. Den oplysning gav han videre til politiet, som ikke på nuværende tidspunkt ønsker at dele oplysningerne med offentligheden.

Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen klokken 10.45.

To mindreårige drenge – en 14-årig og en 13-årig – gjorde sig torsdag klokken 12 til butikstyve – og i princippet også bedragere. I Superbrugsen på Nymarksvej blandede de to drenge en pose slik, printede prismærket ud, hvorefter de fyldte mere i posen. Det er ulovligt, og drengene er derfor blevet sigtet for butikstyveri. Sagen er blevet overgivet til de sociale myndigheder.

Desuden oplyser Ole Eckholt fra Sydøstjyllands Politi, at en ukendt person fredag morgen fik øretæver et ukendt sted omkring Volden. Vagtcentralen modtog meldingen klokken 07.53. Det skulle angiveligt været sket omkring ”Skuret”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce